Irány edzeni! – Egy térképre került Budapest összes ingyenesen használható kondiparkjai

Na jó, talán várjuk meg, míg elvonulnak az esőfellegek, de utána tényleg nincs mese, irány edzeni, mivel találtunk egy remek honlapot, ahol egy térképen láthatjuk az összes, nemcsak budapesti, de vidéki kondiparkot is.

A street workout egyre nagyobb népszerűségre tör, amin nem is csodálkozunk. Egyrészt egyre több helyen hódolhatunk a sportnak, másrészt mindezt ingyen is tehetjük.

(Ha jobban elmélyednél a sportágban, olvasd el Gödrösi Ádámmal, street workout-oktatóval készített interjúnkat!)

A Free Sport Parks térképe megmutatja, hogy pontosan hol és milyen ingyenes sportolási lehetőségek vannak a közeledben Budapesten és országszerte. A térkép folyamatosan bővül budapesti és vidéki helyszínekkel.

Tudtad például, hogy csak Budapesten több mint 15-féle sporthoz találsz ingyenesen használható pályákat, eszközöket és sokszor csak pár lépésre az otthonodtól, munkahelyedtől vagy szállásodtól? De hol? A Free Sport Parks térképe megmutatja!

A kezdeményezés mögött Fehér Paszkál áll, akinek az volt a célja, hogy a Free Sport Parks térképe iránytűként vezessen ezekhez az ingyenes, közösségi terekhet és népszerűsítse a sport és mozgás szeretetét a fiatalok és idősek körében.