Adrenalinlöket a Balatonnál: Ezt nyújtja a Füred Wake!

Arról már korábban írtunk, hogy milyen izgalmakra számíthatsz a Balaton felett, és abba is nyerhettél némi betekintést, hogy mivel üsd el az idődet akkor, ha rosszra fordul az idő. Most a vízi kalandokon a sor, tarts velünk!

Az aktív pihenés mindenkinek mást jelent, abban legalábbis egészen biztosak vagyunk, hogy az extrém sportok szerelmeseinek egyedülálló ötleteik lehetnek a témáról. A Füredi Kemping és Üdülőfalu és a Füred Wake nemcsak őket várja, hanem mindenkit, aki szívesen kilépne a komfortzónájából. Ha te is felejthetetlen nyári élményekre vágysz, kapard elő a legvagányabb énedet, és irány Balatonfüred!

A Füred Wake Magyarország legnagyobb campingje, és egyben egy olyan sportkomplexum, ahol vízisí­pálya, homokos foci-, röplabda pálya, minigolf és búvároktató bázis is várja az aktív pihenésre vágyó hazai és külföldi nyaralókat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ha szereted az extrém és vízi sportokat, idén nyáron vedd célba a Füredi Kemping és Üdülőfalut, ahol kipróbálhatod a vízisíelést, és a hazánkban egyre népszerűbb wakeboardozást is, amit a legegyszerűbben megtanulható board sportként emlegetnek. Mindehhez pedig a csodás balatoni panoráma nyújt hátteret.

Az árak magukban foglalják a felszerelés bérlésének költségét, a nyugágyat, és a napozóstég használatát, hogy a jól megérdemelt pihenés a lehető legkellemesebben telhessen. Szörfözz, kajakozz kedvedre, és a SUP se maradjon le a bakancslistádról! A kalandos nyaralás mindenki számára elérhető, és a helyszínen (több nyelven) biztosítanak lehetőséget a szükséges ismeretek, trükkök elsajátítására. Ez a program garantáltan felejthetetlen élményeket tartogat. A kihívás adott, már csak te kellesz!

blank