Hódítsd meg a Balaton vizét! – T Flotta Hajózási Társaság

A balatoni üdülések főszereplője mindig a víz. Ha szeretnéd maximálisan kiélvezni a Balaton adta lehetőségeket, bízd magad a T Flottára, akik számos módját kínálják annak, hogy felejthetetlen balatoni élményeket szerezz a hajóikon. 

Sétahajó és kalóz-show

A Talizmán névre keresztelt 70 fős vitorlás az elmúlt években a Balaton igazi, ágyúdörgéséről hírhedt kalózhajójává vált, mely a szezonban menetrend szerint óránként indul a siófoki hajóállomás 8-as állásáról, ahol képzett animátorok és a Vörösmarty Színház színészeinek vezetésével, az interaktív kalóz gyerekprogram felejthetetlen élményt nyújt a kisgyermekes családoknak. Természetesen nem csak a kisgyermekes családokat várják a yachtokon, akik nyugodtabb vagy épp pörgősebb hajózásra vágynak, azoknak a naplementetúrák vagy a késő esti diszkóhajónk lehet az ideális választás. Naponta induló 2,5 órás fürdős túrák pedig minden korosztály számára élményt jelentenek.

Motorcsónakok

A 320 lóerős motorcsónakok a Balaton leggyorsabb közlekedési eszközei. A Balaton egész területén megrendelhető vízi taxi szolgáltatás, Siófokon pedig 20 perces adrenalin túrákat kínálnak a sebesség szerelmeseinek a Hajóállomás 8-as állásáról. Mindkét speed boat privát bérlésére is van lehetőség, melynek vezetéséhez szakképzett kapitányt is biztosítanak.

Vitorlás bérlés és vitorlás kirándulások hajóvezetővel

A T Flotta kisvitorlás részlegén 6, 8, 10 és 12 fős vitorlások állnak a vendégek rendelkezésére. A hajók szabadon bérelhetők kedvtelésű célú kishajóvezetői engedéllyel, de az érdeklődök és a kezdők számára a T Flotta is tud biztosítani kapitányt a hajóhoz. Két órástól, az egész napos privát vitorlás kirándulásig rugalmasan bérelhetők a hajók túravezetővel a fedélzeten, melynek keretében a Balatont olyan szemszögből ismerhetjük meg, ami eddig a vitorlázók kiváltsága volt.

blank

Rendezvények – csapatépítések, esküvők, szülinapi bulik, legény- és lánybúcsúk

Céges csapatépítések és rendezvények teljeskörű szervezése és lebonyolítása a T Flottaegyik fő profilja, de yachtjaik magánrendezvények számára is ideális helyszínt jelentenek. Legyen szó esküvőről, egy privát szülinapi buliról vagy a nagy napot megelőző legény- és lánybúcsúkról, a hajókon felejthetetlen és exkluzív szórakozásban lesz része a jelenlévőknek.

blank

A programok kiegészítése catering szolgáltatásokkal pedig még kellemesebbé teszi a már önmagában is páratlan élményt. A Balaton közepén frissen elkészített grill ételeink, snack és hidegtáljaink mellett, komplett borkóstolót is ajánlunk a Balaton-felvidék kiváló boraiból, igény esetén sajt- és hidegtálakkal kiegészítve, hogy teljes legyen a gasztronómiai élményt.