Irány a Dunakanyar! – Féktelen száguldás és elképesztő élmények a MAHART PassNave járatain!

Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy csodálatos tájakon hajózhass a családoddal vagy barátaiddal, hiszen a MAHART PassNave dunakanyari járataival ezt bárki megteheti hazánkban is!

A MAHART PassNave Magyarország legnagyobb múltú hajózási vállalkozása. A budapesti DUNA CORSO városnéző,  illetve zenés-vacsorás sétautak mellett a hosszabb kirándulásokra vágyóknak is kiváló lehetőséget nyújtanak hazánk kivételesen szép tájait tavasztól őszig kiránduló illetve szárnyashajó járataikon felfedezni. Kirándulóhajóik közlekednek a Dunakanyarba, (ismét elérhető közvetlenül kirándulóhajóval Zebegény, mely település a Börzsöny kapuja), célállomásai: Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Visegrád, Nagymaros, Dömös, Zebegény és természetesen Esztergom.

E mellett a Budapest – Vác – Visegrád – Esztergom vonalon a Vigadó tér Hajóállomásról hétfő kivételével naponta indítanak menetrendszerinti szárnyashajó járatot is, amely 1 és 1,5 óra alatt érkezik meg Visegrádra, majd Esztergomba. A szárnyashajózás egyedülálló és felejthetetlen, hiszen 60 km/h sebességgel száguldani a Dunán nem mindennapi élményt nyújt a rajta utazónak. A rövidebb hajóutak kedvelőinek ajánljuk az őszig Szentendrén, Visegrádon és Esztergomban is közlekedő sétahajó járatokat, melyek 1 illetve 1,5 órás sétahajózást nyújtanak a Duna varázslatos szakaszain, valamint a főszezonban közlekedő sétahajót Visegrádról Vácra és vissza.

Minden menetrendi hajóban multimédiás eszközök , ingyenes szélessávú wifi, új ülések, klimatizált utastér, és büfé várnak.

A hajózás élmény!

További infókért kattints ide.