Éljen a szakáll! – Íme a legmenőbb budapesti borbélyszalonok

Az elmúlt pár évben gombamód szaporodtak a jobbnál jobb, újhullámos borbélyszalonok, amelyek az erősebbik nem számára ajánlottak korábban elérhetetlen szolgáltatásokat. Ha többre vágysz egy szimpla hajvágásnál, válassz az alábbi helyek közül!

Black Sheep Barber Shop

A retro stílusú borbélyszalon munkatársai azt vallják, hogy a hosszú időn át növesztgetett szakállat nem szabad ám bárkire rábízni. Garantálják, hogy kezeikben biztonságban lesz az arcszőrzet, de a hajszálak is csak akkor görbülnek meg a Black Sheep üzleteiben, ha az ügyfél úgy kívánja. Kiváló szakembereik kizárólag prémium termékekkel dolgoznak. A szalonban kérhetsz kreatív hajvágást (haj tattoo), az ügyes kezű hajszobrászok pedig legvadabb elképzeléseidet is igyekeznek megvalósítani.

illusztráció

Itt keresd őket:

1075 Budapest, Károly körút 7.
1073 Budapest, Erzsébet körút 34.

Barber Shop Budapest

illusztráció

Egy igazi férfinak igazi törődés jár, amit a Barber Shopnak hála meg is kap. A Gellei testvérek 2014-ben elsőként hozták a fővárosba az ausztrál mintára épülő borbélyszalonokat, és sikerük ékes bizonyítéka, hogy Budapesten kívül számos vidéki városban is jelen vannak. Az üzletben a klasszikus hajvágástól az oldschool fazonokon át sokféle stílust kipróbálhatsz, és akár benevezhetsz a klasszikus „barber treatment” elnevezésű élményre, ami hajvágást és borotválást takar. A laza hangulat garantált!

Itt keresd őket:

1072 Budapest, Rákóczi út 8/A.
1054 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 64.
1061 Budapest, Király utca 6.

aBorbély

A komoly férfiak találkozási helye, afféle szentély ez az üzlet, ahol minden a férfiakról szól. Legyen szó akár hajvágásról, akár borotválásról, aBorbély jelmondata, hogy a magunkra szánt kényeztető fél óra nemtől függetlenül mindenkinek jár. Szolgáltatásaik között szerepel például a volumennövelés és a relaxáló hajmosás is, természetesen az olyan alapok mellett, mint amilyen a hagyományos borotválás, vagy a szakáll-  és bajuszigazítás.

illusztráció

Itt keresd őket:

1067 Budapest, Teréz krt. 50.

HEADONIST

A női/férfi fodrász és borbélyszalonban – ahol a berendezés olyan menő, hogy szinte katalógusba való – üdvözlőitallal fogadnak, így a náluk töltött időt valódi élményként élheted meg. Kiváló minőségű termékeket használnak, jobb kezekre nem is bízhatnád a hajad/szakállad. Profi fodrászaikat bátran kihívás elé állíthatod, nem rettennek meg a legextrémebb elképzelésektől sem. A szolgáltatások listáján szerepel a svédmasszázs és a gyantázás is.

illusztráció

Itt keresd őket:

1082 Budapest, Kisfaludy utca 40.

West Coast Barbers

Kizárólag a férfiakat célozza meg szolgáltatásaival a West Coast Barbers csapata a modern budai szalonban. A laza hangulat, az ütős zenék és természetesen a borbélyok profizmusa miatt a hely rendkívül népszerű, hetekkel előre kell időpontot foglalni náluk. Biztos lehetsz benne, hogy ha betérsz, maximális figyelmet szentelnek neked, és rendbe teszik a legelvadultabb arcszőrzetet/hajkoronát is.

illusztráció

Itt keresd őket:

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.