Két hét múlva újra Budapesten koncertezik Lenny Kravitz! Íme, az előzenekar!

10 évet kellett várnunk Lenny Kravitz visszatérésére, aki nem sokkal több, mint két hét múlva, június 3-án ad koncertet a Budapest Arénában. A világsztár előzenekara az MF Robots nevű banda lesz. Eláruljuk, miért érdemes végighallgatni a koncertjüket!

Az este tehát az angol MF Robots fellépésével kezdődik majd, akiknek a zenéje soul, R&B, funk és popzene keverékéből áll, és amely a 3 millió albumot eladó The Brand New Heavies alapítója, dalszerzője és zenei rendezője, Jan Kincaid valamint Dawn Joseph-t énekesnőből áll. Debütáló albumuk The Music for Robots címmel május 4-én jelent meg, olyan vendégművészek közreműködésével, mint Anderson.Paak, Gregory Porter vagy Joss Stone.

A banda kevesebb, mint egy évnyi együtt zenélés után már a legnagyobb európai fesztiválok színpadain lépnek fel, az angol média pedig folyamatosan foglalkozik az új duóval.

„Az MF Robots a funk, a soul és a pop legjobb elegyét használja, hogy valami dinamikus, élénk és friss zenét hozzon létre … és sok klasszikus vonás is van az új groovok között.” – WAX POETICS

„Az intergalaktikus jazz-funk disco visszatért” – MIX magazin 10/10

„Lendületes energiával, gyönyörű acid Jazz és soul hangokkal” – BLUES ÉS SOUL magazin 5/5

„Funky riffek fülbemászó énekkel és színekkel – ellenállhatatlan!”- ECHOES magazin

Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.