Európa legszebb vidékei, avagy álom kirándulóhelyek

A tavaszi napsütést bűn lenne nem a szabadban élvezni. Európában rengeteg gyönyörű hely van, ahol a friss levegőn tölthetjük fel a hosszúra nyúlt tél alatt lemerült energiaraktárunkat. Megmutatjuk az 5 kedvencünket, tartsatok velünk!

Azori-szigetek

A Portugáliához tartozó szigetcsoport az Atlanti-óceánon fekszik és 9 vulkanikus sziget alkotja. A természetrajongók csodás tájakon túrázhatnak, miközben teafaültetvények, vízesések és vulkáni tevékenység alakította völgyek szépségében gyönyörködhetnek. Az aktív pihenés után melegvizű természetes fürdőkben lazíthatnak.

Bonifacio

A Korzika legkülönlegesebb településének tartott Bonifacio egy sziklaváros, ami francia fennhatóság alá tartozik. E mesés vidék kristálytiszta öbleivel, érdekes sziklafalával és tengeri barlangjaival írja fel magát mindannyiunk bakancslistájára, ám műemlékei és építészete miatt is érdemes meglátogatni.

Toszkána

Pisa, Firenze, Siena, elbűvölő falvak, gyönyörű tájak, gasztronómiai élmények, isteni bor, csodás tengerpart…Csupán néhány dolog, ami miatt Toszkána oly sokak számára jelenti a földi Paradicsomot. Ez a tökéletes hely, ha pihenésre, szemet gyönyörködtető tájakra és kulturális kikapcsolódásra vágysz.

blank

Feröer

Feröer a Dán királyság autonóm területe, s egyben egy vulkáni szigetcsoport gleccservájta völgyekkel, hatalmas sziklafalakkal. Lélegzetelállító szépségét zöldellő mezők és magasba törő hegyek fokozzák. El tudunk itt képzelni pár pihentető napot!

blank

Galesnjak

Az Adriai-tenger ékköve a horvátországi Galesnjak, amit alakja miatt a szerelem szigetének is neveznek. A természet kreálta forma valódi természeti csoda, ráadásul teljesen lakatlan, ezért sokan járnak ide romantikázni. Pihenésnek sem utolsó: a szigeten zavartalanul, zaj nélkül élvezheted a természet szépségét.

blank
Forrás: Zadar Boats