A kényeztetés a felnőtteknek is kijár – Töltődj fel az Erla Villa boutique hotelben!

A kényeztetés, pihenés és fényűzés a felnőtteknek is kijár. Távol a hétköznapi taposómalomtól, gondoktól és gyerekzsivajtól, a festői szépségű Egerben található Erla Villa boutique hotel tárt kapukkal fogadja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyó felnőtteket. Ismerd meg a különleges hangulatú boutique hotelt, ahonnan csakis kipihenten és boldogan távozhatsz!

A tökéletes helyszínen

Az Erla Villa boutique hotel a várról és borairól híres Egerben található. Bár a várost sokszor azonosítják kizárólag ezzel a két nevezetességgel, ebben a kis barokk gyöngyszemben rengeteg más élményt és izgalmat tapasztalhat meg az utazó. Ha itt jársz, mindenképp ki kell próbálnod a helyi gyógyvizet, meg kell nézned a Minaretet és a Varázstornyot is. Hiba lenne továbbá, ha kihagynád a különböző kulturális és gasztronómiai fesztiválokat, a tradicionális borkóstolók pedig egyértelműen kötelezőek. Látogass hát el, az Erla Villa boutique hoteltől nem messze található Szépasszony-völgybe és kóstold meg a térség zamatos és változatos borait!

Fényűzés, rád szabva

Az Erla Villa boutique hotel egy olyan szálloda, ahol nem a „futószalagon gyártott relaxációban” lesz részed, a hanem egy igazi személyre szabott kényeztetésben. Itt minden a vendégek teljes körű kiszolgálásáról szól, hogy mindenki elégedetten és felfrissülten távozhasson. A hely megnyugtató, intim hangulatát tovább fokozza, hogy a hotelben nem találunk két egyforma szobát: mind a 10 lakosztályt különböző enteriőrt rejt, melyeket Varró Zoltán álmodott meg. A hotelben mindent a minőségnek és a kényelemnek rendelnek alá, a párnáktól kezdve egészen a foteleken át, a legapróbb kiegészítőkig. Ebben a Villa nem ismer határokat. Pont úgy, mint a gasztronómia esetében, ezen a téren sincs megalkuvás: a vacsorát a klasszikus svédasztalos tömeghisztéria helyett itt felváltja egy menüsoros gourmet fogásokból álló ízorgia.

A felnőttekről szól

Az Erla Villa boutique hotel  felhőtlen kikapcsolódást ígér a vendégeknek. Ha te is szeretnél megszabadulni a hétköznapi gondoktól és szívesen megfeledkeznél a nehéz mindennapos feladatokról, akkor pont erre a különleges szálláshelyre van szükséged. Csekkolj be és feledkezz meg néhány napra arról, hogy anyuka vagy apuka vagy! Éld meg a pillanatot nőkét, férfiként, szeretőként, felnőttként, bárhogy! A lényeg, hogy feltöltődhess az igazán megterhelő, teljes embert kívánó munkanapok legyűréséhez. Egy csöppnyi relaxáció, megfűszerezve a nyugalommal és a stílussal. Ez az Erla Villa boutique hotel világa.

Az Erla Villa boutique hotel aktuális csomagajánlatait itt, Facebook-oldalát pedig itt találod.