Romantikus lélek vagy? Íme, 5 könyv a szerelemről és párkapcsolatokról

Az április 19-ei Funzine TALKS-on a szexkapcsolatokról és a szex nélküli, kihűlt párkapcsolatokról beszélgetünk vendégeinkkel: Dr. Hevesi Krisztával, Fenyő Ivánnal és Pechál Péterrel. Minden kedves jegyvásárlónknak, aki részt vesz az eseményen, a belépője mellé egy 30%-os BOOK24-es kupon is jár, ami akár 1000 Ft-os kedvezményt is jelenthet, melyet a PÁRKAPCSOLAT, SZERELEM témakörben található könyvekre tud beváltani. A BOOK24 könyváruház ajánlatairól bővebben a cikk alján olvashattok! 

Összegyűjtöttünk nektek 5 izgalmas párkapcsolat, szerelem, szex tematikájú könyvet, amire biztosan érvényes az ajánlat. Válogassatok kedvetekre!

#1 Ragyog a hold (Michael Chabon) – New York Times bestseller

A 30% kedvezménnyel most akár 2793 Ft-ért is beszerezheted (eredeti ára 3990 Ft)!

A Pulitzer-díjas Michael Chabon újabb irodalmi remekműve. A regény egy öregember halálos ágyon tett vallomása, akire az elbeszélő csak így utal: „a nagyapám”. A történetben szerepel őrület, háború és kaland, vágy, szex és közönséges szerelem, egzisztenciális kétely és rakétamodellezés, az ötvenes évekbeli amerikai technológia futurista vágyai és démoni alapzata, mindenek felett a titkok és hazugságok pusztító hatása, egyben kreatív ereje.

A Ragyog a hold című regény szerzője egy egész kort sűrít egyetlen élet történetébe, és egy hosszú életet egyetlen hétbe a háború előtti Philadelphia zsidó nyomornegyedeitől Németország elfoglalásáig, Floridai nyugdíjas falujától a New York-i börtönökig, az amerikai űrprogram aranykorától „az amerikai évszázad” alkonyáig. Egy emberi élet sodró, megható, tragikomikus, alaposan feltárt és abszolút fiktív átirata, egy életé, mely átível a huszadik század sötét szívén.

#2 A Jó feleség (Jill Alexander Essbaum)

A 30% kedvezménnyel most akár 2303 Ft-ért is beszerezheted (eredeti ára 3290 Ft)!

Anna Benz amerikai, a negyven felé közeledik, és bankár férjével, Brunóval és három gyermekükkel Zürich egyik gazdag negyedében él. Annának látszólag mindene megvan, amire csak vágyhat, mégis úgy érzi, hogy hiányzik valami az életéből. Új élményekkel próbálja felrázni magát: német nyelvórákkal, jungi analízissel és számtalan szexuális kalanddal, amelyekbe olyan könnyedén megy bele, hogy az még őt magát is meglepi. Rá kell jönnie azonban, hogy kilépni belőlük már sokkal nehezebb. Életében egyre több a stressz, hazugságai lassan maguk alá temetik. Miután átlépett egy erkölcsi határt, nincs visszaút.

Jill Alexander Essbaum átütő erejű első könyve felejthetetlen történet házasságról, hűségről, szexről, erkölcsről és legfőképpen az énről. Anna Karenina, Bovaryné, A lány a vonaton – valahogyan mind szerepelnek ebben a történetben.

#3 Párkapcsolati játszmáink – Mi lett veled, Nagy Ő? (Ann Gadd)

A 30% kedvezménnyel most akár 1330 Ft-ért is beszerezheted (eredeti ára 1900 Ft)!

Eredetileg vonzónak találod a férfi laza életstílusát, majd egy idő elteltével ez a „lazaság” pusztán lustaságnak tűnik, és kimondottan idegesít. Ami kezdetben vonzást gyakorol ránk, később taszítóvá válhat. Ha megértjük a különböző játszmák dinamikáját, melyet az általunk vállalt szerepek vagy archetípusok révén fejezünk ki, egyensúlyt és harmóniát vihetünk kapcsolatunkba, és megalapozhatjuk az oly régóta vágyott szeretetet és meghittséget.

#4 A fény, amit elvesztettünk (Jill Santopolo)

A 30% kedvezménnyel most akár 2583 Ft-ért is beszerezheted (eredeti ára 3690 Ft)!

Lucy és Gabe 2001. szeptember 11-én ismerkednek meg New York-ban, ahol végzősök a Columbia Egyetemen. Az a nap mindkettőjük életét örökre megváltoztatja. Együtt döntik el, hogy azt szeretnék, ha az életük jelentene valamit, igazán számítana. Amikor egy évvel később megint találkoznak, mintha a sors akarná, hogy talán egymásban találják meg az élet értelmét. De aztán Gabe fotós-újságíró lesz a Közép-Keleten, Lucyt pedig New York-hoz köti a munkája. A következő tizenhárom évben közös útjuk álmokon, vágyakon, féltékenykedéseken, megcsalásokon vezet el végül a szerelemig. A sors sodorta-e egymáshoz őket? És az ő döntésük tartja-e távol őket egymástól? Hiába választják el kontinensek őket, mindig van helyük egymás szívében.

#5 Éjszaka Lisszabonban (Erich Maria Remarque)

A 30% kedvezménnyel most akár 2590 Ft-ért is beszerezheted (eredeti ára 3699 Ft)!

1942-ben két férfi találkozik a lisszaboni éjszakában. Mindketten német emigránsok, akik azért érkeztek a portugál fővárosba, hogy hajóval Amerikába menekülhessenek a háború borzalmai és a biztos halál elől. Hajójegye és vízuma azonban csak egyikőjüknek van; annak, akinek már sem ereje, sem oka nincs arra, hogy új életet kezdjen. Iratait felajánlja a másik, vadidegen férfinak, cserébe csak annyit kér, maradjon vele hajnalig, és hallgassa végig a történetét. Kérése egy utolsó, emberi gesztus egy olyan világban, ahol látszólag már nem maradt más, csak az embertelenség…

 

BOOK24 kedvezmények!*

Az eseményünk összes érdeklődőjének 24% kedvezményt biztosítunk a BOOK24 könyváruház összes nyomtatott könyvére!
A kuponkódot keressétek az esemény leírásában, itt!
Az ajánlat április 30-ig tart a www.book24.hu weboldalon!

Minden kedves jegyvásárlónak, aki részt vesz a Szex párkapcsolat nélkül, párkapcsolat szex nélkül című Funzine TALKS eseményen, a belépője mellé egy 30%-os BOOK24-es kupon is jár, ami akár 1000 Ft-os kedvezményt is jelenthet, melyet a PÁRKAPCSOLAT, SZERELEM témakörben található könyvekre tud beváltani szintén április 30-ig.

*A két kedvezmény nem vonható össze!