Április 12-én mutatják be az Időcsavart (A Wrinkle in Time)

Pontosan egy hónap múlva a Fórum Hungary forgalmazásában kerül a magyar mozikba az Időcsavar című fantasy, ami az amerikai írónő, Madeleine L’Engle 1962-ben megjelent könyve alapján készült.

Az adaptáció története egy rendkívül okos kislány, Meg Murry köré épül, aki egy tudós házaspár gyermeke. Olyan képességek birtokában van, amelyekről egyelőre fogalma sincs. Az iskolai közegbe való beilleszkedés nehézségei őt sem kerülik el, ráadásul édesapja váratlan eltűnése alaposan felforgatja az életét. Varázslatos segítségre van szüksége; ekkor kerül képbe a három tündérszerű lény, akiket világsztárok formálnak meg.

Fb/AWrinkleInTimeMovie

Szereplők

A szereplői gárda sztárok sorát vonultatja fel, köztük van például Chris Pine és Zach Galifianakis. A film legnagyobb érdekessége mégis az, hogy Reese Witherspoon és Mindy Kailing mellett a népszerű talk show házigazda, Oprah Winfrey is szerepet kapott. Utóbbi nem a hagyományos módon került kiválasztásra. Eredetileg azt tervezte, hogy amíg a forgatás helyszínén, Új-Zélandon vakációzik, megnézi Ava DuVernay rendezőnőt munka közben, és állítólag ekkor ajánlották fel neki a szerepet. Ava DuVernay egyébként az első afroamerikai rendező, aki több, mint 100 millió dolláros költségvetésből gazdálkodhat.

Kíváncsi vagy? Nézd meg a trailert!