Amerikai sztárfellépővel ünnepel a 4 éves Akvárium!

Április 29-én sokak nagy örömére végre Budapestre érkezik az amerikai DJ, producer Seth Troxler.

Az Akvárium klub az elmúlt években úgy vált a budapesti élet egyik fő központjává, hogy a mérhetetlen mennyiségű koncert, buli és egyéb program alapján akár úgy tűnhet, legalább egy évtizede működik az Erzsébet tér medencéje alatt.

Pedig még csak 4 éve, hogy elkezdődött az Akvárium sikeres „pályafutása”. Széles zenei skálán mozogva próbálják a hét bármelyik napját megszínesíteni, pontosabban többnyire megzenésíteni számunkra. Születésnapjuk megünneplésére a house egyik legmókásabb figuráját, az amerikai Seth Troxlert invitálták meg, aki még sosem járt Budapesten klubest keretében, de ha minden igaz másképp sem.

Ki ő?

A Michigan államból származó, teljes nevén Seth Anthony Troxler 2002-ben kezdte DJ karrierjét, melyet 10 évvel később már úgy ünnepelhetett, mint a Resident Advisor TOP 1 DJ-je. A DJ-zés mellett ontja magából a saját zenéket is. Stílusát úgy írhatnánk le, mint a detroiti techno és a chicagoi house eszméletlen keverékét. Egyediségének, professzionális hozzáállásának köszönhetően a Rolling Stone magazin beválogatta a világ 25 legfontosabb DJ-je közé. Elektronikus zenei hedonizmusa viszont leginkább a techno modern kori hazájában, Berlinben indult útjára és innentől lett a szcéna szórakoztató alakja.

blank

A jó hír Seth fellépése és az Akvárium 4 éves születésnapja kapcsán, hogy mindezt egy vasárnapon, április 2-én élvezhetjük majd, és az azt követő hétfőn és kedden kipihenhetjük a fáradalmakat, hála a hosszú hétvégének. Így kifogás sem lehet a hiányzásért!

Bár a fellépésig még bőven van pár hónap, a jegyek árusítása már megkezdődött. Mutatjuk, hogy mire számíthatunk majd az amerikai DJ-től. Az eseményt itt, a jegyekkel kapcsolatos információt pedig itt találjátok!