Bízd ránk magad a hétvégén! Összegyűjtöttük a legjobb programokat!

Még a rossz idő sem veheti el a kedvünket attól, hogy jól szórakozzunk ezen a hétvégén és részt vegyünk a legjobb programokon. Hogy mire gondolunk pontosan? Már mutatjuk is! Hétvégi programajánlónkat olvassátok. 

Csütörtök – február 15.

Verseny a legjobbakért: Találd meg, vedd fel és tartsd meg őket! – Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia – 9:30

Amikor elkezdted, szakember voltál. A céged sikeressége azon múlt, hogy mennyire tudtad önmagadat hatékonyabbá tenni. Amikor felvetted az első alkalmazottad, ez megváltozott. Ma a fő feladatod, hogy ő hatékonyan dolgozzon.
Ez nem csak egy feladatod a sok közül. Ma ezen áll vagy bukik a céged sikere.

Részletekért kattints ide.

BODY Kiállítás Budapest Megnyitó Nap – Komplex – 9:00

A kivételes hangulatú tárlat 2200 négyzetméterén több száz eredeti, egykor emberi testben megtalálható szerv preparációját mutatja be az érdeklődők számára, így például megtekinthető az ember vázrendszere, izomzata, légzőszerve, szaporítószervei, és az egész keringési rendszer.

További infókért kattints ide.

„Képmások” – Emmer László fotókiállítása – Meghosszabbítva! – Várkert Bazár – 10:00

A 21 fotóból álló tárlatot maga a fotós, Emmer László válogatta össze a Képmás magazin címlapinterjúinak portréiból. A kiállítás február 27-ig megtekinthető a Várkert Bazárban. Emmer László képeit jótékony célra meg lehet vásárolni. A minimum felajánlás összege: 60.000 Ft.

További infókért kattints ide.

blank

Péntek – február 16.

Irodalmi kávéház: Mácsai Pál és Huzella Péter – Óbudai Kulturális Központ – 19:00

Mácsai Pál és Huzella Péter: Befogad és kitaszít a világ. A galéria ezen az esten kávéházzá alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, az asztalokon elhelyezett irodalmi étlapról lehet rendelni.
Jegyár: 500 Ft, ami magában foglalja egy kávé/tea árát!

Részletekért kattints ide.

blank

Golden Boundaries kurátori tárlatvezetés – Capa Központ – 18:00

A kultúrtörténet mindig kitüntetett figyelemmel kísérte ezt az átmeneti szakaszt, amit kamaszkornak nevezünk. A hossza, megítélése, előjele változatos utat járt be, minden pólust érintve: a romlatlan, tökéletes gyermekkorból vezet át a megalkuvó, tisztátalan felnőttkorba vagy éppen a tudatlan, egyszerű gyermekből lesz alatta egy szellemi és lelki erővel, képességekkel megáldott felnőtt? A hanyatlást készíti elő avagy egy progresszív állapot felé mutat?

Részleteket itt találsz.

blank

III. Indoor Sörfesztivál – korlátlan sörkóstolás a Gellértben – Danubius Hotel Gellért – vasárnapig

Február 16-án és 17-én alkalmad nyílik egy sörömökben gazdag hétvégét eltölteni a Gellértben, amikor az impozáns épület 3. alkalommal alakul át az ország legnagyobb sörkocsmájává. De nem csak sör, hanem gasztroünnep is ez egyben, hisz mindkét napon sörvacsorával készül a Gellért stábja, február 18-án pedig egy nagyszerű sörbrunch-csal zárják le az év első sörünnepét.

Részletek: itt.

blank

Asian Lunar New Year’s Eve Party – Buddha-Bar Budapest – 22:00

Az ázsiai hagyományok szerint ilyenkor köszöntik az új esztendőt, így szerte a világon több millióan ünneplik 2018-ban a kutya évét. Bulizz a 15 napos ünnepségsorozat első éjszakáján, és köszöntsd az ázsiai holdújévet a Buddha-Bar Budapestben a residensük, DJ Mada legújabb mixeivel. Emellett Buddha-Bar szerencsesütivel, tradicionális oroszlántánccal és további meglepetésekkel várnak. Hozd ki a legtöbbet a kínai újévből és üdvözöld a Buddha-Bárban a kutya évét!

További infókért kattints ide.

blank

Nespresso Atelier – Gastro Experience Center – vasárnapig

Hogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó? Február közepe a kávéról, a gasztronómiáról és a kávé borral és csokoládéval szoros kapcsolatáról fog szólni azok számára, akik regisztrálnak és ellátogatnak a Nespresso Atelier programsorozat társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Centerbe. A Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mindent megtudjunk az ízprofilokról, az illatcsaládokról és a termőterületekről.

Részletek: itt.

blank

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan? – The Three Corners Hotel Bistro – 18:15

A mai felgyorsult és közösségi média által befolyásolt világban az emberek szinte alig kommunikálnak egymással. Még azt az időt is, amely minőségi időt jelenthetne, sokan a telefonjuk nyomkodásával töltenek. Csodálkozunk-e kell tehát, amikor azt látjuk, hogy sokan hosszú éveken keresztül nem találnak párt magunkat és sokan nem is akarnak elköteleződni egy ember mellett?

További információkért kattints ide.

blank

Szombat – február 17.

Vegán főzőtanfolyamok II. Indiai finomságok vegán módra (középhaladó szint) – RépaRetek – 10:00

A népszerű indiai konyha megunhatatlan ízeit ismerheted meg, vegán formában ezzel a kurzussal. A résztvevők megismerkedhetnek az indiai konyha anyagi és spirituális alapjaival, a fűszerekkel, fűszerkeverékekkel és alapvető főzési technikákkal, trükkökkel, melyek a hétköznapi otthoni főzést is megkönnyítik.

Részletekért katt ide.

blank

Te jössz?! Kiállítás a társasjátékokról – Játékosok napja! – Kiscelli Múzeum – 10:00

A kiállítás bemutatja a társasjáték fejlődéstörténetét a kezdetektől napjainkig, interaktív módon tárva fel a különböző játékmechanikákat és a játékok készítésnek céljait korszakokon át. Az újkori várostörténeti gyűjteménnyel rendelkező Kiscelli Múzeum tárlatán kiemelt helyet kapnak a fővárossal foglalkozó játékok is.

Részletekért kattints ide.

blank

Vasárnap – február 18.

Skandináv Sunday Brunch – Araz Étterem 12:00

Februárban az északi világ különlegességei kerülnek terítékre az ARAZ-ban. Hogy mi vár rád? Köszöntésképpen egy pohár gyöngyöző pezsgő, korlátlan ételfogyasztás az ínycsiklandozó specialitásokból, korlátlan italfogyasztás a ház boraiból, szénsavas üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből és gyümölcsös, házi limonádénkból és egy csésze habos kávé. Gyermeksarok és élő zene is lesz.

A brunch menüjét ide kattintva olvashatod el.

blank

Emeli Sandé koncert 2018 – Budapest Aréna – 20:00

A kiváló hangú énekesnő és dalszerző hamar kitűnt tehetségével. Gyermekkora óta zongorázik, énekel, sőt 11 évesen megírta első dalát is. A középiskola alatt benevezték egy tehetségkutató versenyre, melyet megnyert, s egyből különböző ajánlatokkal bombázták a kiadók. Ő azonban akkor még mindezt visszautasította, s inkább a tanulmányaira koncentrált.

További információkért kattints ide.

blank

A BBC bemutatja: Testről és Lélekről (On Body and Soul) – Budapest Boulevard Cinema – 18:00

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe?

Részletekért katt ide.

blank

MoRRiSoN’s 2 —> vasárnapi party – MoRRiSoN’s 2 – 19:00

Nincs hol buliznod vasárnap? Végre egy hely, ahol megihatsz néhány sört vagy koktélt, vagy csak beülhetsz egy baráti csevegésre vasárnap esténként! Ha egész héten dolgoztál (sőt szombaton is) és végre szórakozni szeretnél vasárnap, a rezidens DJ-k a kedvedben járnak majd. A legújabb slágerek és igazi partihangulat vár.

Részletek: itt.

blank