Töltsd meg a szíved zenével! – Karácsonyi Edvin Marton koncert

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt, december 23-án, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak.

A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet  Edvin  Marton epikus  világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A hegedűművész sajátos  és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szerelem és a virtuozitás földjén, ahol csokorba terem a szeretet. A produkció célja közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi  érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A showban érezhető a művész belső világa, érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, melynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkiben megmozgatja a művész által ábrázolt világot és merőleges a hallgatóság lelkére. A szerelem, drámai  virtuozitás és lírai dallamok ötvözik  a produkciót. A  klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Johannes Brahms, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Wolfgang Amadeus  Mozartot és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit  is élvezhetjük. A  két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral,  és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű  hegedűn játszik majd.

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló  élménnyel. Öt  éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedű játék művészetét, szeretném átadni adni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet.”

Az előadások december 23-án 15 és 19 órától a Budapest Kongresszusi Központban lesznek. 

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Jegyeket itt tudsz venni.