Karácsonyi ronda pulcsiban is jótékonykodhatsz

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel december 9-én Karácsonyi ronda pulcsis futást és jótékonysági partit rendez a Vájling Delights és a Segítő Angyalok Alapítvány, hogy két fővárosi és egy diósdi átmeneti otthon 3-18 éves lakóinak gyűjtsön közösen ajándékot.

A szervezők célja, hogy azok a gyerekek és kamaszok, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, olyan ajándékot kapjanak, amit kívántak.

A Karácsonyi Ronda Pulcsis futáson résztvevőknek nem kell mást tenniük, mint előkapni a tele giccses karácsonyi pulcsit, sapkát, sálat, futócipőt és eljönni a közös buli futásra a Margitszigeti futópályára. A résztvevőket Pulay Szilvia, hivatalos Nike futótréner melegíti be a Margitsziget szigetkörre.

A jótékonysági napot ronda pulcsis parti zárja a Dohány utca 7. szám alatt található Kuzin Barban.
Várnak december 9-én az Alapítvány által összegyűjtött kívánságlistának megfelelően gyurmát, színes ceruzát, filcet, színezőt, társas játékot, legot, babát, játékautót, édességet, memória kártyát, rollert, Mp3 lejátszó és fülhallgatót, ruhát, illatszercsomagot, parfümöt, fülbevalót, nyakláncot a KUZIN Barba, hogy együtt tehessék boldoggá a gyermekeket és a kamaszokat egyaránt.

„Közös célunk, hogy azok a gyerekek és kamaszok, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, olyan ajándékot kapjanak, amit kívántak.”

– Parti Regina, Vájling Delights

Karácsonyi Ronda Pulcsis futás időpontja és helyszíne: 2017. december 9. 10 óra, Margitszigeti futópálya, Árpád híd felől.

A jótékonysági parti időpontja és helyszíne: 2017. december 9. 19 óra, Kuzin Bar

További információt itt és itt találsz.