A Buddha-Barban jártunk és leteszteltük új téli menüjüket, rajta koktélokkal, sushival és egyéb különlegességekkel. Mondanunk sem kell, az ételek és italok egyaránt kiválóak. Mutatjuk, miből válogathattok.
A sushi élménye
Különleges Cézár ráktekercs
Füstölt lazac és ropogós ráktekercs
Kacsamelltekercs libamájjal és szilvaszósszal
Homártekercs fekete kukoricával, mangós-kávés dresszinggel
Wagyu marha nigiri szarvasgombás ponzuszósszal
Előételek
Szent Jakab kagyló tempurázott tengeri algával, ponzuval és yuzuhabbal
Wagyu marha tacos
Grillezett libamáj tonkababos libamájhab bonbonnal, birsalmával, fekete szarvasgombával
Főételek
Bárány bélszín zsenge céklával, füstölt padlizsánnal, sansho teppanyaki szósszal
Kacsamell sütőtökpürés Madras curryvel, szarvasgombás misoval
Ropogós tonhal tamarinddal, csililekvárral, borotvakagylóval
Desszertek
Gesztenye mousse mandarin textúrával
Gyömbéres, yuzus, kókuszos álom
Fahéjas, sült almás tortácska pekándióval
Matcha tea mousse maracuja sorbet-val
Koktélok
Swan Lake
Tanqueray No.10 találkozása fekete ribizlivel és abszinttal málnaágyon
(Tanqueray No.10 Gin, Boudier Creme De Cassis likőr, málnapüré, Campari, abszint, citromlé)
Lazy Lover
Gosling’s rum és Cointreau bámulatos keveréke, izgalmas kardamomos ananászhab befejezéssel
(Gosling’s Family Reserve Rum, Cointreau Noir, limelé, házi fahéjszirup, Fee Brother’s Aromatic Bitter, kardamomos ananászhab)
Money Talks
23 éves Zacapa rumból készülő fantasztikusan gyümölcsös Daiquiri Twist
(Zacapa 23 éves rum, limelé, juharszirup, friss narancs- és ananászlé, Jerry Thomas Bitter)
További infó ITT.
Asztalfoglalás: +36 1 799 7302
restaurant@buddhabarhotel.hu