Igazán különleges a Buddha-Bar téli menüsora

A Buddha-Barban jártunk és leteszteltük új téli menüjüket, rajta koktélokkal, sushival és egyéb különlegességekkel. Mondanunk sem kell, az ételek és italok egyaránt kiválóak. Mutatjuk, miből válogathattok.

A sushi élménye

Különleges Cézár ráktekercs

Füstölt lazac és ropogós ráktekercs

Kacsamelltekercs libamájjal és szilvaszósszal

Homártekercs fekete kukoricával, mangós-kávés dresszinggel

Wagyu marha nigiri szarvasgombás ponzuszósszal

Előételek

Szent Jakab kagyló tempurázott tengeri algával, ponzuval és yuzuhabbal

Wagyu marha tacos

Grillezett libamáj tonkababos libamájhab bonbonnal, birsalmával, fekete szarvasgombával

Főételek

Bárány bélszín zsenge céklával, füstölt padlizsánnal, sansho teppanyaki szósszal

Kacsamell sütőtökpürés Madras curryvel, szarvasgombás misoval

Ropogós tonhal tamarinddal, csililekvárral, borotvakagylóval

Desszertek

Gesztenye mousse mandarin textúrával

Gyömbéres, yuzus, kókuszos álom

Fahéjas, sült almás tortácska pekándióval

Matcha tea mousse maracuja sorbet-val

Koktélok

Swan Lake

Tanqueray No.10 találkozása fekete ribizlivel és abszinttal málnaágyon

(Tanqueray No.10 Gin, Boudier Creme De Cassis likőr, málnapüré, Campari, abszint, citromlé)

Lazy Lover

Gosling’s rum és Cointreau bámulatos keveréke, izgalmas kardamomos ananászhab befejezéssel

(Gosling’s Family Reserve Rum, Cointreau Noir, limelé, házi fahéjszirup, Fee Brother’s Aromatic Bitter, kardamomos ananászhab)

Money Talks

23 éves Zacapa rumból készülő fantasztikusan gyümölcsös Daiquiri Twist

(Zacapa 23 éves rum, limelé, juharszirup, friss narancs- és ananászlé, Jerry Thomas Bitter)

További infó ITT.

Asztalfoglalás: +36 1 799 7302

restaurant@buddhabarhotel.hu