3 októberi program az Anker’t-ben, ami miatt ebben a hónapban is imádjuk a helyet

Bár lassan beköszönt az ősz borongós, esős arca is, ez még nem ok arra, hogy otthon töltsük a délutánjainkat és estéinket. Az Anker’tben például egy percre sem áll le az élet októberben sem. Mutatunk 3 programot, ami miatt ebben a hónapban is a törzshelyed lesz az Anker’t.

Jutyubdiszko // 80s-90s audio video disco – október 7. 22:00

október, eső, sötét, semmi kedv kimozdulni? És ha azt mondjuk hogy teli tánctér? feszülgetés mentes buli? nyolcvanas kilencvenes süllyesztőzene? Meg persze a JUTYUBDISZKÓs DJ különítmény, teljes életnagyságban, klipekkel és vinylekkel, mosolyogva hajnalig! Kérhetsz számot is, nekünk elmondhatod mire táncoltál utoljára nyolcadikban ekkorát.

Az esemény részleteit itt találod.

Vegan Sunday Market  – október 15. 10:00

Hagyományteremtő útra lépve október 15-én megszervezik az 8. Vegan Sunday Marketet, amely immáron közösségi piactérként biztosít élménydús órákat. A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek minden alkalommal, amely továbbmutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

Várnak téged és barátaidat, minden olyan érdeklődőt, akiket a konyhai alapanyagokon, finom ételeken, italokon, állatkísérletmentes termékeken kívül, valami plusz is érdekel.

A részletes programokat itt találod.

SPB Klub – Október 26. 18:00

Gyere, és próbáld ki magad „Magyarország legrégebben futó slam poetry klubján!” Jelentkezni október 1-től tudsz.

A jelentkezés pontos menetét, az ezzel kapcsolatod teendőkről itt olvashatsz.