UV-s, neonos minigolf – Mutatjuk a legújabb budapesti sporthóbortot

Egyszerre sport és szórakozás, de még egy látványos vizuális programnak is beillik a Neonis minigolf pálya, Budapest legújabb őrülete. 

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne neonos falak között elütögetni az időt, szó szerint? Bár az ötlet merésznek tűnik, úgy tűnik, valakik mégis gondoltak rá, mert néhány napja megnyitotta kapuit a Neonis 3D Blacklight Minigolf Budapest.

Minigolf 3D-s szemüveggel

A Neoinis új fényben tünteti fel a minigolfot, ami a jól megszokott, tradicionális formájában is elég jó kikapcsolódást nyújtott eddig, de az új irányelvek alapján ez már nem is sport és kikapcsolódás, hanem sokkal inkább szórakozás és vizuális program. A Neonis ugyanis a neonos falakról, az UV-fénnyel megvilágított terekről szól, aminek kialakításában a 3D-s tervezések is szerepet kaptak.

A földtől a falakon át mindent színes képek borítanak és a környezetünk életre kel, ha magunkra kapunk egy Chromadepth 3D-s szemüveget. Egyfajta Avatar világként hathat ez, ahol a minigolf élménye mellett három különleges, vizuális téma vár minket. Az akvárium, világűr és magyar történelem ihlette a három világot, melyekben barangolva ütögethetjük a golflabdákat, a Hősök terétől a Marsig.

A Neonis élményért nem is kell sokat utaznunk, mert a 3-as Metro Forgách utcai megállójától nem messze található Lomb utca 34. szám alatt ugorhatunk fejest a neonos minigolfozásba, a hét minden napján 14-21 óra között, de érdemes előtte érdeklődni, mert mi is csak nagyon minimális információra tettünk szert a hely FB oldalán.

Addig is nézzünk meg egy olyan videót, ahol szintén a Chromadepth 3D technológiával készítettek beltéri neon világot: