Vége a vasárnapi buliszünetnek, mert jön a Sieben

Eddig még nem volt Budapesten vasárnap éjszakai buli. Bármilyen furán is hangzik, ezt most az Instant – Fogas Ház beszünteti.

Megszoktuk már, hogy Budapesten éjjel-nappal bulizhatunk. Nagyjából kedden biztos elindul valahol a szórakozás és vasárnap délutánig meg sem áll a forgatag. Buli hegyek, csütörtöktől már több helyen, a péntek-szombatról nem is beszélve, amit vasárnapi after party biztosan követ!

Eddig a vasárnap éjszaka viszont szent volt, akkor egy kicsit megálltunk, rápihentünk a hétkezdésre és a szervezők, klubok is így tettek. Eddig!

Mert most a megújulva összeolvadt Fogas Ház és Instant olyan buli ötlettel rukkolt elő, ami a vasárnap éjszakát is rabságba ejti. Ez lesz a Sieben, melyről az egyből három időpontra is leszervezett eseménynél így fogalmaznak röviden:

„SIEBEN? – Az Instant és Fogas Ház összefogott, hogy egyesült erővel legyőzze a vasárnap méltalan alulértékeltségét a klubéletben! Új sorozatunk, a SIEBEN alkalmával neves előadókat invitálunk az elektronikus tánczenei világból, hogy támogassák bátor csatánkat a rettegett hétfő visszatartó erejével szemben! Szerencsére nem vagyunk egyedül a harcban, szövetségeseink a város legnagyobb szervező csapatai és nem félnek segítségünkre sietni!”

Már mindjárt október első napján megindul a Sieben sztorija, de október 15. és november 19. dátumokra is tudjuk, hogy mit és kiket hoz el számunkra a sorozat:

Október 1. – Marek Hemann 

Október 15. – Alex Metric

November 19. – Olivier Giacomotto

Az október elsejei debütáló bulira a belépés ingyenes, a továbbiakban elővételben 800 forintért, helyszínen 1000 forintért vásárolhattok jegyeket.

Az első bulin a house és techno kerül előtérbe, de más elektronikus zenei stílusba is belenyúl majd a Sieben, feldobva ezzel a hét utolsó perceit és ledöntve azokat a falakat, hogy hetet nem indítunk bulival. Dehogynem!

Az első alkalommal ilyen kellemes zenék várhatók: