Mihalik Enikő a Harmony Spa Budapest nagykövete lett

Az egyik legsikeresebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő az Európa legjobbjának választott Harmony Spa Budapest nagykövete lett. Az együttműködést jótékonysági akcióval együtt jelentették be a nők jólétét és egészségét zászlajára tűző, szeptember 18-24. között zajló Women’s Wellness Week apropóján az Aria Hotel Budapestben. Mindazok, akik a szépséghét ideje alatt kipróbálják Európa legjobb spajának* szolgáltatásait, a Mosoly Alapítványt támogatják.


Kevesen tudják, hogy a magyar kozmetikai módszerek és a bőrgyógyászati szakismereteket is adó képzések valóban egyedülállóak. A természetes és a kémiai eredetű alapanyagok keverése, testre szabott alkalmazása, és a kíméletes, kézzel végzett tisztítás is magyar specialitás. Utóbbit más országokban jellemzően géppel végzik. Mihalik Enikő, a New York-ban élő magyar szupermodell, a hazai kozmetikai szakértelem tisztelőjeként rendszeresen a Harmony Spa-ban kezelteti az arcát, ha Budapesten jár. „A kezelés eredménye a sminkesemet is meglepte. Büszke vagyok rá, hogy ilyen világszínvonalú szolgáltatás élvezhető Budapesten, ezért örömmel mondtam igent a felkérésre, hogy nagykövetként saját szépségipari tapasztalataimmal is gazdagítsam a Harmony Spa Budapest szakmaiságát.” – mondta el Mihalik Enikő, aki kétszer is vonult a Victoria’s Secret bemutatóján és Stella McCartney-től a Max Maráig sok nagy nemzetközi divatmárkával dolgozik.

Egyedi karakter, otthonosság, kulturális élmény és személyes gondoskodás. Ezen hívószavak mentén dolgozta ki a New York-i eredetű Library Hotel Collection tagja, az Aria Hotel Budapest innovatív koncepcióját az alapító, Henry Kallan. A 2015-ben megnyitott luxus hotel mára átvette a a világ legjobb szállodájának pozícióját a vendég-visszajelzések alapján rangsoroló TripAdvisoron, azonban nem csak zenei tematikája és dizájnja miatt jegyzik világszerte. Az Aria Hotel Budapest wellness részlege, a Harmony Spa Budapest a World Boutique Hotel Awards-on elnyerte a legjobb európai wellness és spa elismerést*.

A Harmony Spa a legfrissebb nyugati trendeknek megfelelő környezetet teremt. A Varró Zoltán tervei alapján készült enteriőrben 10.5 méter hosszú fűtött medencét, jacuzzit, finn szaunát, infraszaunát, aromaterápiás gőzkabint és a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness termet találunk. A masszázsok és testkezelések mellett a kozmetikai részlegen a leginnovatívabb anti-ageing és lifting kezelések ugyanúgy megtalálhatók, mint a frissítő, hidratáló kezelések, de akár manikűrt, pedikűrt, vagy egyéb kozmetikai szolgáltatásokat is kérhetünk. A szakmai vezetők – Faragó Nikolett kozmetikus, Csizmadia Mariann masszőr és Bus Adrienn spa specialista – azt is fontosnak tartják, hogy az évszakoknak és környezeti változásoknak megfelelő szezonális kezeléseket is kialakítsanak – ilyenek például az őszi szőlőmagos kezelések.

Mivel az Aria Hotel Budapest spa részlege a szépség, jólét, egészség megőrzéséhez, megteremtéséhez komplex megközelítésben kínál szolgáltatásokat, a Harmony Spa csatlakozott angliai partnere, a Spabreaks.com Women’s Wellness Week elnevezésű programjához. A szeptember 18-24. között zajló rendezvény célja a nőket arra öszönözni, hogy a mentális és fizikai egészség elsőbbséget jelentsen életükben, és minél több időt szakítsanak magukra ennek megőrzése érdekében. A Harmony Spa a programsorozat figyelemfelhívó rendezvényéhez, a MassageAthonhoz is csatlakozott: szeptember 19-én 11:00 órakor az egész világon egyszerre vettek részt masszázson a nők. Így történt ez Budapesten is, a Szent István Bazilika kupolájának árnyékában: a High Note SkyBar teraszán a Spabreaks.com képviselője élvezhette a bemutató masszázst.

A nemzetközi szépséghétnek jótékony eleme is van. Mindazok, akik a programsorozat ideje alatt élvezik Európa legjobb spa-jának szolgáltatásait, a Harmony Spa felajánlásának köszönhetően minden arc- és testkezelés 30 százalékával és minden aqua fitness óra 50 százalékával egy gyermekterápiás szervezetet támogatnak. A 21 éves Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. Az Aria Hotel Budapest és a Harmony Spa nem először segíti az alapítvány munkáját. Korábbi adománygyűjtő program keretében két Harmony Rooftop Yoga foglalkozás teljes bevétele is a Mosoly Alapítvány terápiáit támogatta.