A Sonus fesztivál legjobb pillanatai képekben

A csodás horvát tengerpart 5 napon keresztül izzott a Sonus fesztivál 5. felvonásától. A rengeteg kép közül a legjobbakat válogattuk ki.

Aki nem hallott még a Sonus fesztiválról, annak fontos tudni a következőket:

  • a techno és house szcéna legjobb nyári fesztiválja
  • a horvát Zrce Beach partján kerül megrendezésre
  • 3 klub és hajós bulik vannak terítéken
  • éjjel és nappal tart a szórakozás
  • idén már 5. alkalommal került sor a megrendezésére

Olyan nagyágyúk voltak jelen idén is, mint Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Adam Beyer, Seth Troxler, Ame, Dixon, Solomun, Joseph Capriati és még legalább reggelig sorolhatnánk, mert 5 nap, 4 éjszaka programjába bőven elfértek még sokan mások, akik jelenleg a legfontosabb résztvevői a techno és house világnak.

Az 5 éves ünneplés erre már csak hab a tortán volt, amit a szervezők mérhetetlen lelkesedéssel készítettek elő, hogy a több ezres résztvevői közönség ne érezze magát egy percig sem úgy, hogy lapos lenne a hangulat. A megfelelő vizuális ingerek pezsdítését különleges szettekkel fűszerezték meg, ami hol egy hajón, a naplementébe, hol valamelyik klub napfelkeltéjében valósult meg. A hazánkban is nagy rajongói táborral rendelkező Solomun zárta a fesztivált, ahol is napfelkeltében ilyen zenékkel teremtett karibi party hangulatot:

A fesztiválon számtalan DJ szettet élőben közvetítettek, melyek közül a Soundhead már néhányat ki is emelt. Mi a fenti zenét elindítva ajánljuk a Sonus legjobb pillanatképeit, az alábbi galériában lapozgatva, hátha jövőre megjön a kedv, mert a 6. sem lesz unalmasabb!