Ha nem zavar, hogy hülyének néznek, ez lehet a kedvenc fesztiválkelléked

Itt-ott volt egy kis fesztiválesőzés idén is, de mint tudjuk, voltak már ennél keményebb évek is, mint például 2014-ben a Balaton Sound alkalmával, amikor akkora eső esett, hogy egyesek kénytelenek voltak a dagonyázásban lelni örömüket.

Miközben zajlik az idén 5 éves Strand és B my Lake ragyogó napsütés követi a fesztiválozókat, így nincs ok aggodalomra, szinte egy szem esőt sem ígérnek a hétre, de ettől függetlenül szembe jött velünk a világ vélhetően legmókásabb esőkabátja. Vagy esernyője. Talán mindkettő egybegyúrva:

A Foldable Hands Free Magic Umbrella címre keresztelt esőkabát jól láthatóan szinte UFO-t varázsol az embeből, de ettől függetlenül nagyon előnyös (nem divat szempontjából), mert sem a fejünk, sem a felsőruházatunk nem lesz vizes, kényelmesen tudjuk az ernyős rész alatt nyomkodni a telefonunkat, de a tánctudásunkat is megmutathatjuk, hiszen szabadon használhatjuk minden testrészünket a viselése közben is:

https://www.youtube.com/watch?v=STlue_qbXDs

Az már persze más kérdés, hogy totál idiótát is csinálhat belőlünk ez az esőernyőkabát, de kiskorunkban már hozzászokhattunk ahhoz, hogy nem kell mindig jól kinézni, mert még mindig jobb száraz ruhában lenni, mint jégkockára fagyni.

Ha felnőttek nem is szívesen hordják, a gyerekeknek tökéletes kellék lehet, főleg a sulikezdés és az ősz küszöbén. Ezen a linken már vehetünk is egyet, mondjuk elég durva, nagyjából 8000 Ft-os áron.