Szóljon a bulizásról a hétvége! Mutatjuk a legjobb programokat!

Sajnos idén augusztus 20-a vasárnapra esik, ami azt jelenti, hogy az állami ünnep nem segített abban, hogy háromnaposra nyújtsuk a hétvégét. Annyi gond legyen, szerencsére csütörtöktől vasárnapig is rengeteg király program lesz, melyek közül a legjobbakat össze is gyűjtöttük, neked már csak ki kell válogatnod azokat, melyeket bevésel a naptáradba.

Csütörtök – augusztus 17.

Pilates a Teraszon – Life1 Nyugati – 18:45

Zárjuk a csütörtöki napot egy kis edzéssel, mondjuk az egész testünket átmozgató és felfrissítő pilatesszel. A Life1 Nyugati tetőteraszánál ennél jobb helyet el sem tudnánk képzelni a városban. Csak az edzőcuccról ne felejtkezz el, a hangulatról és az izzasztó gyakorlatról a Life1 gondoskodik.

Részleteket itt találsz.

Budapest Rooftop Cinema presents: Taxi – Corvin Club – 18:30

Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot. Járgánya a plafonig fel van turbózva, úgyhogy ha rendesen rálép a jobb szélső pedálra, nincs az a rendőrségi radar, amelyik befogná. A balszerencse mégis rátalál Danielre – Emilien, a zsaru képében – akit éppen nyolcadszor húztak meg autóvezetésből. Daniel, ha meg akarja tartani kocsiját, kénytelen elfogadni a zsaru ajánlatát: segítsen neki elkapni azokat a német bankrablókat, akik sorra ürítik ki a város széfjeit, majd szuperjárgányaikon mindig elszelelnek.

A vetítés részleteiről itt olvashatsz.

Volkova, Dakowicz & Sanz – Liebling terasz – 20:00

A félorosz, a lengyel és a spanyol zenész, ha találkoznak… Nos, akkor születik meg a Volkova, Dakowicz & Sanz. Tangóharmonika és akusztikus gitár kíséretében csendülnek fel zömében orosz dalok.

Részletek: itt.

Tinder könyvbemutató és buli – Anker’t – 18:30

A Jobbra húzott történetek olyan kalandokról és szerelmekről szól, amelyek a Tinder nélkül talán sosem történtek volna meg. Semmi fikció, csakis megtörtént, igaz sztorik, valódi emberektől: halál gáz vagy épp mesébe illő randik, egyéjszakás kalandok, katasztrófával záruló próbálkozások, több éve tartó szerelmek, szexi részletek, nagy viharok, eljegyzés, házasság. A könyvből részleteket olvas Németh Bori (színész), a beszélgetés moderátora pedig az Olvass hazait! bloggere, Demencze Ilona lesz.

További infóért katt ide.

Three sheets to the wind! Bem aka Matild DJ szet – Kabin -19:00

Three sheeets to the wind, azaz három vitorla a szélnek! – Régi tengerészkifejezés, miszerint ha a köteleket eloldja a szél, a három fővitorla a szélnek ered és lebeg, amitől a hajó úgy dülöngél, mint egy részeg ember. Ma már kifejezetten az ittasokra használják az angolszász testvérek. Bem tábornok csütörtökön a Kabinban szándékosan vágja el a köteleket, és szélnek ereszti a furcsán jó zenéit, amire ritmikusan, vagy koordinálatlanul is pompásan lehet dülöngélni.

Részletekért katt ide.

Péntek – augusztus 18.

FISE Budapest 2017 – Budapart – vasárnapig

A montpellier-i megnyitó után a FISE World Series-sorozat második kiemelt állomáshoz érkezik, ahol 3 napon át BMX Freestyle Park, BMX Freestyle Flat, Roller Freestyle és wakesurf sportágakban mérik össze tudásukat a versenyzők.

Továbbiakért katt ide.

Warm-up Udvar # Manoya akusztik – Esernyős – 18:00

Idén nyáron az Esernyős épületének felújított belső udvara is felkerül az óbudai szabadtéri programhelyszínek térképére. A különleges hangulatot árasztó, impozáns tér kiváló lehetőséget teremt, hogy az Óbudai nyár, illetve a KOBUCI Kert koncertjeire hangolódjunk. Zenei sorozatunkban a belvárosi klubokban és a nyári fesztiválokon már méltán befutott fiatal nemzedék lép színpadra, ezúttal akusztikus kiadásban.

Továbbiakért katt ide.

Magna Cum Laude, vendég: Fangler’s – Budapest Park – 18:00

A gyulai srácoknak a mezőtúri Wanted tehetségkutató verseny adta meg az első komoly sikerélményt 1999-ben, ahol a dobogó legfelső fokát hódították meg. A fesztivál után kerek három nap alatt készült el az első, négy számot tartalmazó demó felvétel (Minden Állomás, Lemegy a Nap, Villamos, Utolsó Randevú), amelyet végül fél év alatt sikerült eljuttatniuk a nagyobb kiadókhoz.

Részleteket itt találsz.

International Love Affair – Fogas – 22:00

Hedonista zenetörténet óráinkon gond nélkül összerántunk több száz önfeledten riszáló embert a világ minden tájáról. Nálunk jól megfér egymás mellett a detroiti garázsrock, a Motown souljával, a 70-es évek brit punkja a korszak New York-i diszkójával, a blues a glamrockkal, hogy aztán ezredforduló alternatív popzenéjével adjuk meg a végső lökést.

További infóért katt ide.

Pepsi Black Nights Vol.3.: VAULT & Friends – BudaPark – 19:00

Augusztusban indult útjára a Black Nights, a Pepsi Black saját partysorozata. Már két állomáson túl vannak, most viszont következik az egyik legizgalmasabb együttállás. A Pepsi Black Nights következő helyszíne ugyanis a TEREM Summer pop-up, a Piarista közből egyenesen a Kopaszi-gátra áttelepült, legújabb vízparti bulihelyszín. Nappal nyugágyakon koktélozgathatunk a Duna egyik legszebb homokos partján, este pedig fáklyafénnyel megspékelve élvezhetjük a TEREM egyedi hangzású Void Audio hangrendszerének dübörgését.

Továbbiakért kattints ide.

ABBA Symphony – Zempléni Fesztivál, Tokaj – 20:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ABBA legnépszerűbb dalaiból állítja színpadra legújabb, ABBA Symphony című előadását a Tokaji Fesztiválkatlanban. Minden idők egyik legismertebb zenekarának több mint harminc slágere csendül fel új, szimfonikus hangszerelésben, melyet különleges látványvilág tesz még teljesebbé.

További infókért katt ide.

Szombat – augusztus 19.

CityMatiné s06e06 – Pirates of the Siren See – Napozó – 10:00

Kampókezű, féllábó, kilőtt szemű harcostársak! Lobogjon az a halálfejes lobogó! HGGGRR!! Bontsunk vitorlát újra az aranynap kincséért!  Lesz hétmérföldes Captain Knuckles, rőtszakállú Dj Sobek, kölyök képűMonolit, eljön a Perzsa-öböl kapitánya Ramin Sayyah, valamint Poli, akitől még Sandokán is retteg és Adx az ezüstkoponya.

Több infóért katt ide.

Híres íróink nyolcadik kerületi világa – Budapest Beyond – 16:00

E séta során most megszólal a Palotanegyed – abból az időből, mikor még művésznegyed volt – és rácsodálkozást enged, hogy mennyi művészt, költőt és írót inspirált, mennyiüknek adott otthont, és mennyiük sorsa fonódott össze egymáséval és magával a kerülettel egyaránt. Ismerősök mind – Kosztolányi, Móricz, Petőfi, Karinthy, Babits és még sokan mások – mégis oly távolinak tűnik az életük. A séta során korabeli fotók, levélváltások és idézetek segítségével azonban belesünk házasságok izgalmas eseményeibe, kusza szerelmi viszonyok alakulásába, sorsfordító események, nagy szerelmek és nagy csalódások pillanataiba.

További infókért katt ide.

Spice Girls vs. Backstreet Boys – Fröccsterasz – 23:00

A fröccsteraszos házibulik a nyár végére sem állnak le, sőt, emelik a tétet. A héten a ’90-es évek 2 klasszikus bandáját veszik elő és teszik a főszerepbe. A Spice Girls és Backstreet Boys legjobb számai szólnak majd az este.

A buli részleteiért kattints ide.

Vasárnap – augusztus 20.

Bemutató Jobb agyféltekés rajztanfolyam – Művészház – 10:00

Rengeteg emberben ott él a vágy, hogy valami szépet alkosson! Most ezt a Jobb agyféltekés rajzolással Te is elérheted. Sőt, most 3 óra alatt kockázat nélkül kipróbálhatod és megtapasztalhatod azt a különleges élményt, amit a kurzus korábbi 5000 jelentkezője is átélt.

További infókért és jelentkezésért katt ide.

Pool & Live – Pool & Beer – 10:00

Államalapításunk dicső napján vonulj el a Duna parti csinnadratta elől egy Duna-menti koncertezős-lemezlovaglós élménybe, ahogyan azt valószínűleg tavaly is tetted. Amíg sokan azon stresszelnek, hogy a Lánchídon még csak át sem sétálhatnak a gomolygó tömegben a tűzijáték miatt, addig te séta helyett inkább feküdj le a gyepre, és jégkhideg italok kíséretében hallgass néhány tehetséges hazai zenét.

Részletekért katt ide.

Harmony Rooftop Yoga – High Note SkyBar – 9:00

Áramló légzés, folyamatos mozgás. Az ászanák tánca. A gyakorlás alatt a test teljes harmóniában mozog a légzés ütemével, a mozdulatokat belülről hozzuk létre. A testhelyzeteket puha átkötésekkel fűzzük egymásba, itt a légzésed a zene.

További infókért kattints ide.

The White Russian Night vol.2 – Big Lebowski – Impostor – 18:00

Vedd magadra a fürdőköntöst és italozz úgy mint a Töki. 3 White Russian variációval is készülnek az estére és megnézheted a film legjobb részeit, meghallgathatod a legjobb zenéit ráadásul ha van rajtad köntös, extra kedvezményt is kapsz.

További infóért kattints ide.

20. Fine dining és tűzijáték – Szent István Bazilika mellett – 20:00

Ünnepi eseményt szervez a város felett a High Note SkyBar új gasztronómiai koncepciójának kidolgozásáért felelős Gerbeaud és Onyx csapata. Az est fénypontja a 21 órakor kezdődő tűzijáték lesz, amelynek díszletét a Szent István Bazilika 96 méteres, fenséges kupolája és Budapest lélegzetelállító látképe kínálja.

További infókért katt ide.