B my Lake Festival – A buli, ahol ott kell lenned

Bár még csak ötödik alkalommal rendezik meg a B my Lake Festivalt, máris Közép-Európa legnagyobb szabadtéri elektronikus fesztiváljá nőtte ki magát, ahol rengeteg világhíres DJ szórakoztatja a Zamárdiban összegyűlt közönségét. Idén többek között Sven Väth, Solomun, Loco Dice, Adam Beyer, Dixon, Sam Paganini fogja felejthetetlenné tenni a bulit.

Nem hiába hívják a B my Lake Festivált az „Elektromos muzsika Mekkájának.” Az elektromos zene kedvelői között a nyár legjobb, kihagyhatatlan programjává nőtte ki magát.

Izgalmas programjainak és újszerű megoldásainak köszönhetően már 2013-ban, az elnyerte a „Legjobb új európai fesztivál” díját a híres Eurpean Festival Awards-on. Ez nem is meglepő, ha tudjuk, hogy ugyanazoknak a szervezők állnak mögötte, akik a mindenki által jól ismert VOLT Fesztivált is sikeressé tették és teszik is évről évre.

A B my Lake 2017. augusztus 23-án nyitja meg kapuit, elhozva a techno, a tech-house, a minimal és a house music legnagyobb és legmeghatározóbb neveit. A bulit a különleges vizuális- és hangeffektek teszik majd a nyár legjobb emlékévé.

5 fellépő, akit a legjobban várunk a B my Lake-en

Sam Paganini – augusztus 23.

Mateo & Spirit – augusztus 24.

Solomun – augusztus 25.

Jennifer Cardini – augusztus 25.

Sikztah – augusztus 26.