Bulizz a strandokon! Idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját

Nincs is jobb nyáron, mint kifeküdni a napra, megmártózni a medencékben, lecsúszni az élménycsúszdákon, és élvezni a strandolást. Na jó, talán van valami, ami még ezt is túl tudja licitálni: a pénteken megrendezett Standok Éjszakája, amikor a strandok éjszakára sem zárnak be, és különböző programokkal várják a fürdőzőket. 

A Magyar Fürdőszövetség idén 8. alkalommal rendezi meg július 28-án a Strandok Éjszakáját, mely eseményhez nemcsak fővárosi, de vidéki strandok is szép számmal csatlakoztak. Az éjszaka is nyitva tartó strandok akciókkal, DJ-kel, ütős koktélokkal és sok meglepetéssel várják a résztvevőket. A programban résztvevő teljes listáját itt találhatod.

A FUNZINE 5 tippje a Strandok éjszakájára

Aquaworld

Az Aquaworld kitesz magáért a Strandok Éjszakáján. Hogy mire számíthatsz?DJ-kre, lézer showra, tűzzsonglőrökre és  szaunaszeánszokra. Elővételes jegyek 2990 forintért kaphatóak.

Részletekért kattints ide.

Hungarospa Hajdúszoboszló

A Strandok Éjszakája alkalmából 60% kedvezménnyel veheted meg a belépőd.  Az éjszakai fürdőzést Rácz Gergő teszi izgalmassá, 22.00 és 23.00 órakor pedig megtapasztalhatod, milyen hatalmas hullámokat csap a Hullám medence. A rendezvény időtartama 21.00-24.00

További infókat itt találsz.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

21 órától a mostani és minden idők legjobb zenéire táncolhatsz a medencékben és a medencék mellett. A fürdő éjjel 2-ig tart nyitva, 19 órától a belépő 1900 Ft/fő.

Részletekért katt ide.

Zalakarosi Fürdő

Éjszakai fürdőzés a RIO Zenekarral, Copacabana brazil showtánc műsor. Belépő árak: felnőtt 2 500 Ft/fő, diák (6-18 év) 1 700 Ft/fő. A fürdő hajnal kettőig tart nyitva.

Részleteket itt találsz.

Palatinus Strandfürdő

Gyerekprogramok sokasága fogadja a látogatókat, vízipisztoly csata nyereményekért, tüzes pakrour show, közös graffitizés, gyerek és felnőtt koncertek. Az estet a Budapest Voice produkciója zárja. A fürdő 21.00-ig tart nyitva.

Részleteket itt találsz.