Mutatjuk, mi lesz 2018 egyik legnagyobb filmes dobása

Igen, tudjuk, hogy a legújabb Star Wars legújabb részének is jövőre lesz a premierje, de most egy olyan film előzetesére bukkantunk, ami elég nagy valószínűséggel vonzani fogja az embereket a mozikba, és szép kis kasszasiker lesz. A Disney legújabb alkotásáról van szó, amiből a jelek szerint picit sem sajnálták a sztárokat és a pénzt sem.

A Disney Madeleine L’engle 1962-ben megjelent Időcsavar című fantasy könyvét dolgozza fel. A történetben Meg Murry és testvére, Charles Wallace ered az elveszett apjuk után, aki akkor tűnt el, amikor az ötödik dimenziót kereste. A zseniális tudóst csak egy ember tudja megtalálni, a lánya, Meg.  A két kisgyereket egyik barátjuk, Calvin is elkíséri a kalandos útra, ahol rengeteg izgalom varázslat és csoda vár rájuk. És persze Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Chris Pine is, mivel mindhárom szereplő igent mondott a Disney felkérésére.

Az előzetesből leszűrhető, hogy látványban nagyon ott lesz a film. Már csak azért is érdemes a bedobnia a magát a Disneynek, mert ha az első rész hozza a várt nézőszámot, semmi nem áll útjába, hogy az ötrészes sztori további négy részét is filmre vigyék.

A magyarországi premier 2018 márciusában lesz.