Viseld magadon a kedvenc filmedet

Az igazán jó filmeket nem lehet megunni, sosem mennek ki a divatból. Sőt, az idő elteltével talán csak még értékesebbé, igazi klasszikusokká válnak. Ha a te szívedhez is közel nőtt a Star Wars vagy a Ponyvaregény, jó hírünk van: most akár hordhatod is őket, ugyanis két lelkes fiatal pólókra nyomta a kedvenc filmjeinket.

Szalay Sándor és Norba (Hanyag Elegancia, Dózis) összedugták a fejüket, és összeraktak két ruhamárkát.
Norba adta a Streetchamp márkanevet, Sándor pedig a The Sonnyfive-ot. A laza, utcai vonalat keverték a fiúk a ’80-as, ’90-es évekkel és régi kultikus filmekkel. A felsők designja beazonosítják az aktuális filmeket. Így jött létre a Sorry kollekció.
Egyelőre 4 fajta mintával indították el a rendelést, pólókra és trikókra is:

Dark – Star Wars
Badass – Pulp Fiction
Back – Back To The Future/Vissza a jövőbe
Super – Superman



A viselőik büszkén hordhatják ezeket az pólókat és trikókat, melyek nemcsak jól néznek ki, de utalnak viselőjük kedvenc filmjeire is.
A további minták már a tárban vannak, de a készítők nem akarták sorozatlövésbe kezdeni a gyártást.A felsők érdekessége, hogy szublimációs eljárással készülnek. Telibe vannak nyomva a darabok, és úgy varrják össze őket. Valamint a tarkón megjelenik a direkt erre a kollabra készült márka logója is.

A képeken is látszanak, hogy teljesen 80-as, 90-es évek stílusban készültek a minták.

A pólókat/tanktopokat a Hanyag Elegancia webshopján lehet megrendelni.

Készült hozzá még egy úgynevezett Facebook Canvas is, ami csak mobilról elérhető, de elég interaktív tartalom (mobilról és facebook alkalmazással lehet elérni).