Nyár a Balatonnál? Jöhet. Almádiban? Naná!

Sokak számára a nyár szó hallatán egyből bevillan egy kép: a vízpart. Egy kép, ahogy a nap sugarai megcsillannak a vízen, miközben szerelem szövődik a parton, egy emlék, mikor a gyermekünk először fürdött a tóban, vagy mikor tiltó táblák ellenére lopóztunk be a vízbe egy éjszakai fürdőzésre. Neked is vannak hasonló emlékeid, ugye?

Tegyél rá idén nyáron még egy lapáttal! Szerezz újabb élményeket már kicsit idősebb fejjel, vagy mutasd meg gyermekeinknek a vízpart nyújtotta lehetőségeket! Mutasd meg nekik a tópart csodáit, a vitorlázás, hajózás varázsát, mindazt, amit eddig lehet, hogy csak képernyőkön keresztül láttak eddig.

De ne feledkezz meg magadról sem! Itt az idő kipróbálni valami új dolgot, belekóstolni a fito-wellness világába vagy akár megtapasztalni az Ezüstös Hold Bál masszázs jótékony hatásait, hiszen a Balaton partján ilyen is létezik.

S hogy merre indulj? Vedd az irányt a Balaton északi partjának 13 emeletnyi élménnyel és kényelemmel teli szállodája felé, ahol az új élmények szerzése mellett kijut más jóból is. Kényelem, pancsolási lehetőség saját partszakaszon, vagy rossz idő esetén a hatalmas medencében – mert ha nyár, akkor az mindenképpen jár -, finom ízek, amit nem Neked kell az asztalra tenni, esetleg akad lehetőség közös családi programokra, mint kézműves csoki-kóstoló, lovaskocsikázás, de akár egy cseppnyi kultúra is becsempészhető a pihenésbe a Hunguest Hotel Bál Resort nyári színházával.

További infókért kattints ide vagy nézd meg a hotel Facebook-oldalát.