Kreatívnak tartod magad? Most bizonyíthatsz! – Forgatókönyvírót keresünk

Kreatívnak és viccesnek tartod magad? Tudod, hogy mitől válik egy internetes videó valódi vírusvideóvá? Ne fogd vissza magad, jelentkezz a Budapest Film Academy és a FUNZINE közös pályázatára! Most megmutathatod, mire vagy képes!

Pályázati kiírás

I. kategória

A FUNZINE Magazin és a Budapest Film Academy (BFA/ELTE) pályázatára olyan kreatív forgatókönyv ötleteket várunk, amelyek hatékonyan képesek vírusvideóként is terjedni az interneten.

A beküldött ötletekre vonatkozó elsődleges elvárás, hogy eredeti, emlékezetes és kifejező legyen, mely azonnal megragadja nézőinek figyelmét, és vírusvideóként megosztásra sarkall. Legfontosabb az ötlet eredetisége, szellemessége, a jelentkező kreativitása.

A beérkezett forgatókönyvek közül a legjobbat a Budapesti Film Academy diákjai a nyertes íróval közös együttműködésben elkészítik. Éppen ezért fontos, hogy csak alacsony (diák) költségvetésű írással lehet sikeresen pályázni.

II. kategória

Várunk továbbá már a pályázó által elkészített rövid vírusvideót is, mely a FUNZINE Magazinról szól. Ehhez bővebb információk a www.funzine.hu oldalon találhatóak.

A videó időtartama maximum egy perc, tehát lehet akár fél perces is.

Díjak

I. kategória

A kategória nyertesének díja egy 2017 szeptemberében induló forgatókönyvíró kurzus a Budapest Film Academy/ELTE programjában.

II. kategória

A kategória nyertesének díja egy 2017 szeptemberében induló rendező kurzus a Budapest Film Academy/ELTE programjában.

Elbírálás

A Budapest Film Academy a beérkezett anyagok közül kiválasztja az öt legjobbnak ítélt forgatókönyvet, illetve videót. Ezeket prezentálja a FUNZINE Média Kft.-nek, aki végül kiválasztja a nyertes ötletet.

Beküldés és további információ

A pályázatokat a contest@budapestfilmacademy.com címre várjuk. A BFA képzéséről bővebb információt a www.budapestfilmacademy.com oldalon találtok.

Határidő: 2017.09.01.