Új boutique szálloda nyílik Budapesten

2018 második felében fog megnyílni az a 36 szobás, az Operától 3 percre lévő boutique szálloda, mely minden földi jóval fel lesz szerelve, és valószínű, hogy pillanatok alatt a turisták kedvenc szállodájává fog válni. Ez a Cortile Budapest Hotel.

A turizmus.com információi szerint a Hotel Pest Kft. a Casati Budapest Hoteljük után megnyitják a második szállodájukat is, a Cortile-t, ahol szinte minden szoba különböző hangulatú lesz, az épület pedig úszni fog a színekben, designer berendezési tárgyakban és a rendhagyó építészeti megoldásokban.

„A mostanában tapasztalható és az előrejelzések alapján jövőre csúcsosodó szállodanyitási boom ellenére optimista a budapesti szállodaipar jövőjét illetően, mivel az egyedi hangulatú, magas színvonalat, személyre szabott kiszolgálást nyújtó hotelekre egyre nagyobb kereslet.”

mondta Erdős Gábor, a Hotel Pest Kft. cégvezetője.

A 36 szobás szállodában lesz reggeliző, koktélbár, edzőterem és jakuzzi is. A luxus rajongói a tetőtéren jöhetnek csak igazán lázba: itt ugyanis egy üvegfalú medencébe ejtőzhetnek és gyönyörű panorámában gyönyörködhetnek. Egyébként már a szobákból is csodálatos kilátás fog nyílni, hála az egész falat betöltő ablakaiknak. Az esetek többségében a fürdőszobát és hálórészt csupán egy üvegfal fogja elválasztani egymástól a hotel szobáiban.

A környezetkímélő megoldásokkal felépített, a növényekkel befuttatott  Cortile  2018. második felében fog megnyílni.