Most még szórakoztatóbb a város felfedezése

Ezen a nyáron még szórakoztatóbb lesz Budapest, legalábbis a Yellow Zebra mindent megtesz érte. A turistaszezonra felkészülvén újragondolták háromórás segway túrájukat, hogy még több helyszínt és még izgalmasabban mutassanak be a városból. Megmutatjuk, mi minden vár rád, ha részt veszel a túrájukon.

Az izgalmas túra a Yellow Zebra Operaház mögötti irodájuk előtt kezdődik, ahonnan a város legfényűzőbb és legimpozánsabb útján, a luxusboltoknak is otthont adó Andrássy úton haladhatunk végig a segwayünkkel.

A belváros közepe felé haladva a Szent István Bazilika a következő megálló, mely a város egyik legnagyobb és legöregebb épülete. Útközben rengeteg érdekességet megtudhatunk az egyházi központról, majd ezután Budapest apró, hangulatos utcáin végighaladva a Parlamenthez érkezünk.

Pest után jöhet, Buda! A Margitszigeten keresztülmenve az egész város a szemünk elé tárul: láthatjuk a Budai Várat, a Lánchidat, a budai és a pesti rakpartot is. A budai Duna-parton folytatódik a túránk, hogy végül a Batthyány térre érkezhessünk, ahonnan csodás rálátás nyílik az Országházra.

Ezután a Clak Ádám térnél lyukadunk ki. Itt található a város legrégebbi hídja, a Lánchíd, melynek két oldalát két-két kőoroszlán „őriz”. Ahelyett azonban, hogy segwayünkkel erre vennénk az irányt, inkább fedezzük fel a tér túloldalán, a hegyoldalban található Budai Várnegyedet, a csodás Mátyás templommal, Halászbástyával és Dísz térrel együtt, melyekről rengeteg érdekességet árulnak el a túra vezetői.

Miután magunkba szívtuk a Várnegyed hangulatát, az Erzsébet hídon visszatérünk a pesti oldalra, ahol ismét kellemes kis utcácskákon haladunk végig, beleértve a leghíresebb budapesti sétálóutcát, a mindig turistáktól nyüzsgő Váci utcát.

A túra utolsó előtti állomása a Vigadó tér, majd a Vörösmarty tér, ahol szintén megannyi látnivaló tárul elénk: üzletek és éttermek sokasága csábít arra, hogy betérjünk hozzájuk. Innen már nincs más hátra, mint visszatérni a kiindulási pontunkhoz, az Operaházhoz.

Egy segway, egy képzett idegenvezető és háromórányi kaland: mindössze ennyi kell, hogy megismerd Budapestet, és egy felejthetetlen túra részese lehess.

Itt tudsz helyet foglalni a túrákra.