Már biztos: film készül a Downtown Abbeyből

A hat évadot megélt Downtown Abbey rajongói már két éve, a sorozat befejezése óta követelik maguknak a Grantham-család történetének folytatását, akár egy filmváltozat formájában is. Jó hírrel szolgálhatunk számukra: ha minden a tervek szerint alakul, jövőre már a mozikban nézhetjük az angol nemesi család legújabb kalandjait. 

Az örvendetes hírről az EW számolt be. A filmstúdiótól megtudták, hogy a forgatókönyv már majdnem teljesen kész. Ha az utolsó mondat végére is pont kerül, összegyűjtik a stábtagokat, és elkezdik a forgatást.

Ez azért nem lesz annyira könnyű munka, mint első hallásra tűnhet, ugyanis több mint 20 szereplőről van szó, akik eddig mit sem tudtak az új munkáról. Daisyt, a konyhai kisegítőt alakító Sophie McShera például senki nem értesítette az EW-n megjelent cikk megjelenése előtt a mozifilmről, de szerinte az összes kollégája örömmel rábólint majd a felkérésre.

Mi is ebben reménykedünk, és abban, hogy a rendezők ígérete valóra váljon, és már jövőre megnézhessük a filmet a mozikban.