17 remek program a forró hétvégére

Sajnos nem valószínű, hogy a hétvégére akár csak egy fokkal is hűvösebb időnk lesz, minket nem akadályoz meg a tikkasztó hőség abban, hogy jól érezzük magunkat. Reméljük, te is a nyakadba veszed a várost és nem fogsz otthon punnyadni, ezért összegyűjtöttük a legjobb hétvégi programokat.

Csütörtök – június 22.

Black Swan Grand Opening – Black Swan – 19:00

Elérkezett a nap, amit oly régóta vártunk: június 22-én a fekete hattyú hivatalosan is megnyitja kapuit és bemutatják a misztikus-szuggesztív Black Swant, Budapest ékszerkövét, a város legelegánsabb és legújabb koktélbárját a vigalmi negyed szívében. Különlegesebbnél különlegesebb italok és barátok és meglepetések társaságában várnak szeretettel ezen az estén, légy részese a kivételes és rendhagyó utazásnak!

További infókért katt ide.

Taste of America with Chris Mattheisen and the Americana Project – Hard Rock – 20:00

Hamisítatlan amerikai hangulat vár csürtörtök este a Hard Rock Cafe-ban, ahol fellép Chris Mattheisen & The Americana Project. A World Burger Tour immár 3. alkalommal hozza el Budapestre a világ más részein található Hard Rock Cafe-k saját helyi burgereit, amelyeket 2 hónapig lehet kóstolni! Csak ezen az estén 10%-kal olcsóbban megkóstolhatjátok a World Burger Tour legsikeresebb burgerét, a Tennessee BBQ burgert.

Részleteket itt találsz.

Kioszk Live # 16 Húr Projekt – Gázlámpa Kioszk – 18:00

Zonda Igor és jazz triója a zenei felfogásával és repertoárjával segít közelebb hozni a népdalok világát és a kortárs népszerű pop slágereket a jazzhez, azok egyéni, szabadabb improvizációra épülő jazzes interpretációjával. A jazz örökzöldek, swingek és latin bossa novák mellett felcsendülnek magyar népdalok és filmslágerek is a Gázlámpa Kioszk teraszán.

Továbbiakat itt találsz.

Font Pincészet kóstoló – Borháló Nyugati – 19:00

A Font család több dinasztián keresztül szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozott, melyet jelenleg is nagy sikerrel, magas színvonalon folytat. A munkából a család minden tagja kiveszi a részét. Magyarország legnagyobb borvidékén, a Kunsági borvidéken, azon belül is Soltvadkerten, a 38 hektáros családi birtokon kizárólag magyar nemesítésű illetve a vidékünkön több száz éve meghonosodott fajtákat termelnek.

Hogy miket? Katt ide.

Péntek – június 23.

24. Víz Zene Virág Fesztivál – Tata – vasárnapig

Az eseményen 14 helyszín közel 140 programja szórakoztatja a közönséget. „Kiemelt figyelmet fordítunk a kulturált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől az idősebbekig.”

Részletekért katt ide.

Agapé – budAGAPEst – Wave Club – 20:00

A múltkori felmérésükből egyértelműen kiderült, hogy az Agapé közönsége számára a Margitszigeti szabadtéri helyszín a legkedvesebb, ezért szeretettel várnak pénteken a Wave-ben. A részvétel szigorúan regisztrációhoz kötött.

Katt ide, ha meg akarod tudni, hol kell regisztrálnod.

Közelebb / Closer – Bem Mozi – 18:00

Aki szerelmes, jól is hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet- vagy házastársát. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Amit találnak helyette: szerelem, vágy, hazugság és kaland. Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amelyről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története.

Továbbiakért katt ide.

OAZIS Deep Terrace – Tropical House – Zsiráf – 21:00

Hunyd be a szemed! Egy fehér homokos tengerparton vagy, egy hűsítő, koktéllal a kezedben… a legnagyobb ritmusok szólnak mellőled a hangfalból, lágyan felcsendül egy szaxofon szóló a háttérben… gr! Klingande, Bakermat, Kungs, Robin Schulz, Dimmi és a többiek is sorra befarolnak a DJ pult mögé egy dal erejéig, ha nem kettőig!

További infóért katt ide.

Szombat – június 24.

Tihanyi Levendula Fesztivál 2017 – Tihany – 9:00

Itt a helyed, szereted a Balatont. szereted a levendulát. szeretnél hazatérni levendulával felpakolva. szeretnéd jobban megismerni kis hazánkat. szereted a jó társaságot. mindig is szerettél volna ellátogatni de nem volt kivel.

Több infóért katt ide.

Karinthy-slam – Petőfi Irodalmi Múzeum – 19:30

Múzeumok Éjszakája: Karinthy-slam – válaszok a jövőből/MZ/X jel’kezz! „Kérlek, írótárs, válaszolj. Könyörgök neked, írd meg sebtiben – mi lesz? Hová megyünk? Meddig élünk? Mifelé törekedjünk?”

Részletekért katt ide.

Temple of Chill 03 _ w. Headshotboyz – Impostor – 19:30

Füst, hip-hop és ősi tradíciók. Vörösbe borul a hely, a pult mögött pedig a Headshotboyz duó testesíti meg a világmindenség egymással ellentétes tulajdonságait.

Továbbiakat itt találsz.

David Lynch: Az én művészetem – Ludwig Múzeum – 20:30

A filmben maga a kultikus rendező kalauzolja el a nézőt az életét meghatározó évek színtereire: gyermekkora idilli amerikai kisvárosi környezetéből indulva egészen Philadelphia sötét utcáiig követhetjük korunk egyik legrejtélyesebb filmkészítőjét. A dokumentumfilmben Lynch képzőművészeti alkotásait, zenéit és korai filmjei is megismerhetjük, sőt segítségükkel bepillanthatunk a művész egyedi világának legrejtettebb zugaiba.

További infókat itt találsz.

Vasárnap – június 25.

Villaséta – Barabás Villa – 15:00

A látogatók Barabás Miklós nyomába eredhetnek a Budastep túravezetőivel. Bejárhatják a festőművész egykori kertjét, villáját, miközben érdekességeket tudhatnak meg a művészről és a helyről.

További infókért katt ide.

Budapest Rooftop Cinema presents: Wonder Woman – Rooftop Cinema – 18:30

Az idei évtől kezdve a Budapest Rooftop Cinema a hét több napján premier filmeket vetít a Corvin Club tetőteraszán a mozis bemutatókkal közel egyidőben – blockbusterek, képregényfilmek, a nyár várható legnagyobb sikerei a szabad ég alatt. Június 25-én a DCI rendszerű vetítőnk is debütál a Wonder Woman vetítésén.

Több infóért katt ide.

Török Gasztro Élmények Vol. 19 – vegán workshop – Pancs – 10:00

A Nar Gourmet júniusi húsmentes programsorozata keretében a közösségi főzés után másodszorra is visszatér a Pancs Gasztroplaccra! Szerettek főzni, új recepteket kipróbálni? És hogy álltok a kézműveskedéssel? Egy egyedülálló török gasztro workshopra invitállak bennetetek, ahol nem csak hogy mennyei vegán ételeket fogunk készíteni, de a forró nyárra való tekintettel a tűzhelyet is alig fogjuk használni. Kezeket fel és induljon a gyúrás, hajtogatás, gombócformázás!

További infókért katt ide.

+ 1: VOLT Fesztivál – Sopron – június 27-től július 1-ig

Ahogy az lenni szokott, ezen a nyáron is a VOLT Fesztivál nyitja meg a legnagyobb hazai fesztiválok sorozatát, igaz, csak jövő héten, de mi már most annyira várjuk, hogy kénytelenek vagyunk írni róla.  Olyan világhírű előadók és zenekarok koncertjein bulizhatunk hajnalig, mint például a Linkin Park, Ellie Goulding, a Paramore, az Imagine Dragons vagy a Lost Frequencies. Egyszerűen kihagyhatatlan.

Részletekért katt ide.