9 sláger, ahogy eredetileg hangoztak volna

 

Néha még a hackerek tevékenységét is tudjuk díjazni. Például olyankor, amikor megszerzik az egyik kedvenc énekesünk vagy bandánk számának eredeti változatát, és feltöltik a Youtube-ra. Egyre inkább megszaporodtak az ilyen demo dalok az interneten, melyek közül összegyűjtöttünk 9-et, hogy megmutassuk őket abban a változatukban, ahogy eredetileg szóltak volna, és úgy is, ahogy megismertük őket. 

Irreplaceable

Beyonce 2006-os slágerét Ne Yo írta, kifejezetten az énekesnő számára, aki egyből le is csapott rá. Jól tette, mert elég szép kis sláger lett a számból 11 évvel ezelőtt.

Diamonds

2012-ben Rihanna még kicsit visszafogottabb volt, mint ma, és olyan líraibb hangvételű számokkal is elő mert rukkolni (ráadásul az Unapologetic CD-je első kislemezeként), mint a Diamonds, melyet Sia írt. Közben lehet, hogy az ausztrál énekesnő megbánta, hogy Ririnek adta a szerzeményét, ugyanis Sia is gyakran elénekli fellépései alkalmával a dlt, többek között a tavalyi  Szigeten is így tett.

Toxic

Britney Spears karrierjének eddigi legnagyobb durranása a Toxic volt, 2004-ben. Persze kellett hozzá némi autotune is, hogy a csúcsra járassák a számot, de annyi baj legyen,a demo sem mentes az utómunkáktól.

Perfume

Ismét Sia és ismét Britney. Sia előadásában a Perfume sokkal, de sokkal jobban szól, úgyhogy őszintén sajnáljuk, hogy végül Britney kezei közé került a szám, aki valljuk be, sokkal gyengébb minőségben tudta csak elénekelni, mint a dal eredeti szerzője.

Breakaway

Kelly Clarkson egyik közkedvelt és ezeréves számát a mára már szinte teljesen elfeledett Avril Lavinge írta. (Sajnos) mindkét énekesnőről elmondható, hogy mostanra a feledés homályába merült, de azért a Breakawayt még most is jól esik néha meghallgatnunk, elvégre egy klassz számról van szó.

Love the Way You Lie

Érdekes volt Eminem és Rihanna bandázása, akik legelsőként a Love the Way You Lie eléneklésekor találtak egymásra, 2010-ben. A dal sikeres lett, úgyhogy egy újabb közös munkával, a Love the Way You Lie 2. részével folytatódott az együttműködésüket (ezúttal már Rihanna és nem Eminem kezdeményezte az együttműködést), majd a Monster című számukban teljesedett ki a kapcsolatuk.

Cold Water

Ki gondolta volna, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb partislágerét Ed Sheeran írta? Pedig így van, csak ezután került Bieberhez és Diplóhoz a szám, akik kicsit bulizósabbá alakították a hangzását.

Party in the U.S.A.

Emlékeztek arra az időre, amikor még Miley Cyrus nem őrült meg teljesen? (De tényleg, volt olyan időszak, amikor az énekesnő még elég populáris hangzású számokat énekelt, nyelvnyújtogatás nélkül.) A Party in the U.S.A. című slágerét Jessie J-nek köszönheti.

Telephone

Gaga 2009-es számának elég érdekes története van. Az énekesnő a karrierje kezdetén írt számot először Britney Spearsnek ajánlotta fel, aki bár felénekelte a dalt, mégsem került fel az aktuális lemezére. Ezért Gaga visszakérte a Telephone-t, felkérte Beyonce-t pár sor eléneklésére, és láss csodát: 2009-ben minden bulin felcsendült a szám.