Kóstold meg a hamburgerek királyát a Hard Rockban

Két hónapon át a világ 4 különböző országának burgereibe haraphatunk bele a Hard Rock Caféban. Az indiai és az angol hamburgeren már túl vagyunk, de a legjobb még csak most következik: az igazi, hamisíthatatlan amerikai burger, vagyis a Tennessee BBQ hamburger.

Az angol hamburgert azért szerettük, mert nagyon kreatív és különleges ételnek találtuk, az indiait pedig azért imádtuk, mert egy fantasztikus fűszerezésű, húsmentes csodáról van szó. A különböző nemzetek hamburgereihez egy-egy esemény is tartozik a Hard Rocknál, melyek közül a fent említett két náció nagy napját már megtartották, most csütörtökön azonban az amerikai kultúráé, és a Tennessee BBQ burgeré lesz a főszerep!

Amerika a hamburgerek szülőhazája, és azon sem lennénk meglepődve, hogyha kiderülne, hogy Tennesseeben készítették el az első zsemlék között tálalt húspogácsát. A Hard Rock amerikai burgere nemcsak a mi kedvencünk, hanem a vendégeké is. A két hónapon át tartó hamburgerőrületben mindeddig a Tennessee burgernek volt a legnagyobb népszerűsége.

Hogy miért?

A hamburgert teletömték finom hússal: a marhahúspogácsán szárazpácolt tépett sertéshús pihen, melynek az ízét a kellemesen savanyú uborka és káposztasaláta emel ki. A ropogósra sült hagyma is elengedhetetlen része a tökéletes ízélménynek, melyet a cheddar sajt tesz teljessé.

A hamburger mellé érdemes sült krumplit és szószokat is rendelni, a Hard Rock itt is bővelkedik a választékban.   Az amerikai ízvilághoz leginkább a chilis krumplit és a fokhagymás chipotle ketchupot ajánljuk, melyek már önmagukban és elég finomak, de a hamburgerrel együtt egyenesen isteniek!

Hogy még jobban amerikai hangulatba kerülj, csütörtökön is egyél egyet a finom Tennessee hamburgerből, ugyanis este 8 órától  Chris Mattheisen & The Americana Project is fel fog lépni, hogy még könnyedebben csússzanak azok a falatok. Ráadásul a Hard Rock csütörtöki eseményének ideje alatt 10% kedvezménnyel rendelheted meg az amerikai hamburgerüket.