Nincs rossz alkat, csak előnytelen fazonok – Divattanácsok a strandra

„Egyik fürdőruha sem áll jól a tavalyiak közül, egyikben sem érezem jól magam.” Ismerősen cseng a bosszankodó mondat? Ha igen, ajánljuk, hogy olvass tovább, ugyanis eláruljuk, melyik testalkathoz milyen fürdőruha illik. Figyelem, a végső tanulságot már most eláruljuk: ha követed utasításainkat, garantált, hogy szexi leszel a strandon. 

A kis fekete

Valószínűleg minden nőnek van a szekrényében egy minden alkalomra megfelelő fekete ruha. Miért ne lehetne a ruhának egy tengerparti változata, elvégre a fekete szín mindig tökéletes választás. Amennyiben a csípőnket és fenekünket szeretnénk kicsit elrejteni, a bikinialsó mindenképpen sötét legyen, ha pedig a melleket szeretnénk optikailag kisebbnek mutatni, akkor a felsőrész legyen a sötét.

Ápol és eltakar

2017 kedvence egy olyan fazon, amelyet nemcsak a sportos, vékony lányok viselhetnek büszkén, hanem a teltebb idomokkal rendelkezők is jól érzik majd magukat benne, ha erre esik a választásuk. A hangsúly a bikinialsóra került, ami most nem az „éppen hogy takar valamit” fajta. Ellenkezőleg, még a köldököt is elfedi, ezzel elejtve az esetleges plusz kilókat. A felsőrész ugyanúgy rengeteg fazonban elérhető, mint a korábbi években. Ennél a bikininél bármilyen minta szóba jöhet, akár virágokról vagy csipkéről legyen szó, igazán nőies viselet. A fekete szín itt is jó választás lehet.

A strandon se felejtkezzünk el a kiegészítőkről!

Lássuk, mely kiegészítők dobják fel a legegyszerűbb fürdőruhát is!

Bokalánc: Egy egyszerű, vékony bokalánc izgalmas csavart kölcsönöz a megjelenésünknek, ahogy megcsillan a vízben, napfényben. Ez a kiegészítő kortalan, bármelyik generáción jól mutat.

Kalapok: Igazi dívaként tündökölhetünk egy jól megválasztott darabbal, eltakarva arcunkat a nap káros sugarai elől, ráadásul a napszúrást is elkerülhetjük a segítségével. A titokzatos megjelenést az arcformánkhoz illő napszemüveggel fokozhatjuk.

Papucsok: nem szereted a kiegészítőket, de mégis vágysz egy kis pluszra? Ez esetben egy kicsit feltűnőbb strandpapucs jó választás lehet! Ha viszont inkább az egyszerűbb megoldások tetszenek, feldobhatod a szettet egy nőies, elegáns kendővel is, ami itt-ott eltakar, de vékony anyagának köszönhetően nem lesz melegünk benne.

Mi a helyzet a pasikkal?

Milyen lehetőségeket nyújt a strandszezon a srácok számára? Lássuk!

Bermuda: a legelterjedtebb fazon manapság, ami minden férfinak jól áll, és szinte mindegyikük szekrényében megtalálható. A szivárvány minden színében kapható, bármilyen mintázattal, bármilyen méretben. Remek választás minden korosztálynak!

Combközépig érő fürdőnadrágok: A nagyobb pocakkal ellátott fiúknak inkább a hosszabb nadrágok a megfelelőbbek, mintsem a combközépig érők, hiszen optikailag megnyújtják a testet.

Piros lapot érdemlő ruhák

Divatbalesetekbe minden utcasarkon, de strandon és fürdőben is bele lehet futni. Összegyűjtöttünk 3 öltözködési baklövést, melyek sajnos gyakran előfordulnak a bikinik és úszónadrágok világában.

Túl szoros fecske: amúgy sem a legdivatosabb választás, de teljesen elrontja egy férfi alakját, amikor szinte összenyomja az amúgy is keveset takaró ruhadarab, és könnyen kivillanhat egy s más.

Szandál zoknival: Bár tavaly júliusban több tervező is felvonultatott szandált zoknival viselő modelleket New Yorkban, azzal a céllal, hogy idén nagy divat lesz, azért reméljük itthon nem lesz hétköznapi viselet, sem a strandon, sem az utcákon.

Túlzásba vitt kiegészítők: lehet, hogy gyönyörűen csillognak és vonzzák a tekintetet, de kevésbé trendi napozás után, amikor mindnek ott marad a nyoma, mert alattuk nem sikerült lebarnulni.

Szerző: Bán Georgina