4 tipp a nyári gardróbfrissítéshez

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, így a gardrób mélyéről már előkerültek a lengébb ruhák. A Premier Outlet összegyűjtötte azt a néhány ruhadarabot, melyekben nem csak divatos leszel, de még a hőséget is könnyebben viseled!

Kalap

A kalap nem csak ballonkabáthoz tökéletes, hanem lenge nyári ruhadarabokhoz is. Ráadásul praktikus, hiszen megvéd a napszúrástól és a káros UV sugaraktól. Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor egy nagyobb, szélesebb peremű kalapot válassz.

Felső

Valljuk be, hogy az idei felső trendek nem sokat takarnak el viselőjükből, azonban egy kis figyelemmel könnyedén elkerülhető a közönséges hatás. Azok, akik már télen is a nyári alakra gyúrtak, különösen élvezni fogják az idei crop top trendet. Csipkés, hímzett, csíkos, fodros egyszínű… csak a stílusodon múlik, hogy melyik mellett teszed le a voksod.

Sort és szoknya

Az idei szezon nagy kedvencei lesznek a lenge mintás és egyszínű- sortok, de a klasszikus, szaggatott, hímzett farmernadrágok, -szoknyák is. A csipkés hatású, és fodros változatok pedig különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Bármelyiket is válaszd, hűséges „társad” lesz egész nyáron.

Szandál vagy papucs

Szerencsére idén a nőies és kényelmes cipellők kerültek előtérbe. A szandálok mellett egyre több papucs sorakozik az üzletek polcain. Választhatsz strasszokkal díszített, vagy akár szőrős papucsot, de a hagyományos „gyógypapucs” trendi kivitelezéseivel találkozhatsz!