Viszlát, diéta! – 4 fánkozó, amit ki kell próbálnod

Édes-mázos, vicces díszítésű, a rendőrök kedvence az amerikai filmekben: bizony, a fánkkultusz előtt hódolunk. Az ezer variációban fellelhető csodasüti iránt érzett imádatunkat pedig mi sem fejezhetné ki jobban, mint az alább olvasható ínycsiklandó körkép kedvenc fánkozóinkról!

The Box Donut

Már önmagában kuriózumnak számít, hogy itt köralak helyett, négyzetformát öltenek a finomságok, de a külcsín mellett még vonzóbbak a kockákba rejtett ízek! Az édes falatok széles választéka még egy csúfos, rohanással teli reggelen is képes átlendíteni az embert a pillanatnyi bosszúságokon. Kérj egy fantasztikus kávét a fánkod mellé, így máris teljes – és természetesen laktató – az élmény!

Ár: 390 forinttól 

1066 Budapest, Teréz körút 62.

Fánki Donut

A méretes fánkok rengeteg ízben várják az édesszájú vendégeket: a tradicionálisabb verziók mellett olyan egyedi összeállításokat is találunk, mint például az áfonyás sajttorta, ami egész egyszerűen orgazmikus!

Ár: 390 forinttól 

1065 Budapest, Nagymező utca 6.

The Donut Library

Már-már kellemetlenné vált döntésképtelenségem, amikor a pultnál állva hosszú perceken át próbáltam kinyögni, hogy pontosan melyik fánkot (fánkokat) is szeretném. Az élet nagy döntései. Végül egy M&M-es és egy igazán ropogós mogyoróvajas őrületnél maradtam, és biztosan visszatérek még!

Ár: 290 forinttól

1137 Budapest, Pozsonyi út 22.

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 18.

1075 Budapest, Károly körút 7.

Wiener Szalon

A Corvin sétány apró ékszerdoboza a klasszikus bécsi ízek előtt hódoló Wiener Szalon. Nicholas Groissböck, az Ausztriában jól ismert Groissböck Cukrászda alapítójának fia, hozta el Magyarországra többek között a bécsi fánk családi receptjét. A Wienerben házi baracklekvárral vagy csokoládéval töltik meg a fánkokat, a tetejükre pedig porcukrot szórnak – eddig még sosem csalódtunk az egyszerű, de igényes édességeikben.

Ár: 250 forinttól

1082 Budapest, Corvin sétány 2/B