Nagyon ütős lett a Sziget idei Colosseum programja

A Sziget underground elektronikus zenei helyszínén 7 éjszaka több mint 60 fellépővel bulizhatunk idén. Mutatjuk a programot, egy-egy ajánlóval.

A Sziget néhány évvel ezelőtt építtette fel először a Rómában található Colosseum mására a sajátját, melybe a 4/4 orientált programok kerültek át, részben a Telekom Arénából. A kultikus helyszín egy pillanat alatt vált az underground elektronikus zene szigetelő fellegvárává és a fából készült építmény sokak 7 napos otthonává avanzsálódott.

A korán induló partyzás egészen az éjszakába és a napfelkeltéig húzódik a fagerendák között. A teret a legjobb house és techno ütemek töltik be, ahol a hazai élvonalbeli és világsztár vendég fellépők nyújtják a Sziget legjobb elektronikus zenei szettjeit.

Minden évben több tucat fellépő követi egymást a csaknem másfél napos programokban, mondhatni szinte non-stop elektronikus zenei táncórán vehetünk részt. Idén sem aprózták el a programot, melyben több mint 60 fellépő vesz részt, ad számot aktuális zenei tudásáról, akiknek negyede a zenei világ globális színteréről érkezik.

Az elnyújtott napi programok már egészen 12 órától elkezdődnek, majd egész délután szünet nélkül beletáncolhatunk a naplementébe, melyet követhet a sötét éjszaka, ahol már a fényjátékok is szerepet kapnak, végül a napfelkeltét is a Colosseum arénájában élhetjük át, kedvenc stílusunkra.

Mi ez, ha nem ajándék a Sziget egyébként is grandiózus programjába, ahol több mint 20 helyszínen várnak minket programokkal, ráadásul már 25. alkalommal!

A programok a záró éjszaka egyik akkordját kivéve már készen vannak:

Ahogy látjuk rögtön az első éjszaka kapunk egy Agoria szettet, majd jönnek a jobbnál jobb estek. Az amerikai Carl Craig, a német Many Reasons, a belga Marco Bailey, a Kollektiv Turmstrasse, Henry Saiz, Hernan Cattaneo, vagy Matador fellépése mind a tökéletes szórakozást ígéri. Ugyanakkor lesznek hazai különlegességek, amikor például a Zságer Balázs és Add2Basket által alkotott Changing Grey formáció, vagy Bernathy Zsiga osztja meg velünk live zenei gondolatait, de a hazai crewok csoportos fellépése is izgalmas lesz.

photo: Sandor Csudai / www.facebook.com/csudaisandor

Persze mindenki a legjobbját hozza majd, hiszen egy fesztiválon nincs olyan, hogy rossz, ott valahogy szinte biztos a jó hangulat. És, hogy ez így is legyen, már most hangolódunk, minden nap programjából egy-egy fellépő zenei részletével, szerdától, egészen a keddi zárásig, augusztus 9-15. között pedig találkozunk a Szigeten, például a Colosseumban!