Magyarországra érkezik a Music Man

A Music Man, angol nyelvű előadást május 17-én, 18-án, 20-án és 24-én  este 7 órakor a Ferencvárosi Művelődési Központ és Színházban fogják bemutatni. Érdemes lesz megnézned valamelyik előadást családod vagy barátaid társaságában, ugyanis a mű minden korosztálynál célba talál.

A Music Man egyszerre vicces, romantikus, izgalmas és megindító, vagyis borítékolható, hogy a család minden tagja élvezni fogja. Meredith Willson, hatszoros Tony-díjnyertes vígjáték musicalje 1957 óta szórakoztatja a közönséget, és egy olyan „családbarát” előadás, melyet minden generációnak látni kell.

A műben szereplő Music Man Harold Hill, egy utazóügynök, aki meggyőzi az iowai ügyfeleit, hogy vásároljanak hangszereket és egyenruhákat, és alapítsanak egy fiúbandát, melynek összeállításában Hill is tevékenyen részt vesz. Teszi ezt mindannak ellenére, hogy még kottát sem tud olvasni.

Hill titkos terve, hogy megszökik a városból az emberektől kicsalt pénzzel, ám ekkor váratlan dolog történik vele. Találkozik a helyi könyvtárossal, Mariannal, aki fejébe veszi, hogy tisztességes állampolgárt farag a férfiből.

Jegyeket ezen a linken, a connect@esotheatricals.com e-mail címen, illetve a jegyirodában (1075 Bp. Rumbach Sebestyén Utca 9.) vásárolhatsz.

Jegyárak:

  • Május 17:  2000 Forint, 12 év alattiaknak és diákoknak: 1500 forint
  • Május 18, 20, 24: 3000 forint, 12 év alattiaknak és diákoknak 2500 forint

A produkció a Music Theatre International (Europe)a MTI Europe és a budapesti Amerikai Nagykövetség támogatásával jött létre.

Nyereményjáték!

Szeretnél 2 jegyet nyerni az előadásra?

Likeold és oszd meg a Music Man Facebook-eseményét, és kommentben írd meg, hogy melyik napra szeretnéd megnyerni a páros jegyet. A nyerteseket pár nappal az előadás előtt értesítik.