Folytatódik az IKEA szatyor divatparódiája

Nem csak szatyor, de már sapka, cipő, nadrág, övtáska, maszk, de még tanga formát is öltött az elmúlt napokban az IKEA legendás kék táskája.

Biztosan mindenki aktívan emlékszik még, hogy pár héttel ezelőtt kitört az IKEA és a Balenciaga márka között a marketingrivalizálás, miután a Balenciaga egy az egyben lekoppintotta a svéd márka nagy kék szatyorját és holmi potom 2000 dollárért kezdte el árulni. Mi is írtunk a témáról, amit az IKEA nagyon frappánsan reagált le.


Ugyanakkor ez elindított egy designer lavinát, ami legyen az szakmai, legyen az halandó reakció, az internet népe a két cég közötti ütközést követően elkezdte megtölteni kreatívabbnál kreatív ötletekkel a világhálót, persze mindent az IKEA szatyor mintájából kiindulva.


Nem tudjuk, hogy ki készítette és hol volt az első IKEA szatyor felhasználás, de mai napig ezeket a képeket találjuk, ötletesebbnél ötletesebb formákra húzva a híres kék szatyrot. Szaladjunk végig, mik is készültek.

Az Adidas Yeezy Boost 350 cipőjét sem kerülhette el az IKEA minta, amit talán mindenki azonnal magára is húzna:

https://www.instagram.com/p/BT1oE1UFfa0/

De mások sem szenvedtek hiányt cipőkészítés kreativitásban. Talán ez a lábbeli még akár tökéletes fesztivál kellékké is válhat pillanatok alatt:

A Yeezy Boost 350 kollekciójából maszkot készítő kínaiak is bedobták magukat az ötletekbe, úgyhogy van már ikeás maszk is, ami még jól is jöhet a világnak:

Megnéznénk azért az IKEA dolgozóit, amikor valaki végig vonulna egy ilyen maszkban, az áruházban:

Egy csodás női felső is készült, talán ez sem kerüli el a tényleges értékesítést:

A menő fullcap sem hiányozhat a készletből:

És a legvadabb dolog talán ez az ikeás szatyor tanga lett (bár kényelmi szempontból ez nem lehet feltétlenül túl praktikus):

View this post on Instagram

Omg – dead. 😂😂😂 rg @signeralkov

A post shared by WonderLust Lingerie (@wonderlust_lingerie) on

Ugyanakkor egy övtáska is készült, de ez már szinte csak hab a tortán:

Várható volt, hogy életre kelnek ezek a cuccok, de még az is lehet, hogy egy-egy darabból ténylegesen lesz hordható darab, mert a cipők, a sapka, a maszk, mind érdemes lehet a viselésre. Persze, a tangát kihagynánk a sorból, de ki tudja, lehet valakinek még ez is tetszene!

Na, nézzük meg az elkészült termékeket egy videós összeállításban, amiben még pénztárca, horgászsapka, nyaklánc is látható!