Donald Trump a zeneiparba is betört – bár aligha örül ennek

Lassan már két hónapja, hogy Donald Trump Amerika elnöke, de az őt kritizáló hangok még mindig nem hallgattak el. Most például Snoop Dogg űzött gúnyt a politikusból, és állította be bohócnak a férfit legújabb videoklipjében.  

Snoop Dogg most debütáló videoklipje egy kanadai banda, a BadBadNotGood Lavender című számának remixe, melyben minden amerikai bohócnak öltözött, még maga az elnök, Donalt Trump is bohóc képében szerepel a tévében. Az erős kritikai érzékkel megáldott rapper így próbálja meg kigúnyolni a mai amerikai társadalmat, és egyúttal nem túl burkoltan beszólni Trumpnak.

A kisfilm egy nemrégiben nagy port kavart esetre is utal: a rendőrgyilkos  Philando Castile-t is eljátsszák benne, aki akkor ölt meg egy zsarut, amikor az egyenruhás igazoltatta őt vezetés közben.

Bár zeneileg csak igen nehezen tudnánk értelmezni a számot, és a klip is eléggé érdekesre sikerült, érdemes egyszer végignézni, hogy részünk lehessen egy különleges audiovizuális élményben. (Reméljük, senki nem fog ezután rosszakat álmodni.)