A tavalyi Grammy-gála legdögösebb vörös szőnyeges pillanatai

Már csak pár nap van hátra a Grammyig, ahol csak a történet fele szól a zenei tehetségek elismeréséről. A sztárok vörös szőnyeges bevonulása legalább ennyire fontos momentuma az estének. Nem megy jól a szekér? Villantsd ki minél több testfelületed, és garantáltan mindenki rólad fog beszélni. Néhány sztár 2016-ban is élt ezzel a jól bevált trükkel. Íme, a tavalyi év legszebb vörös szőnyeges ruhakreációi.

Adele

A brit dalos pacsirta kivételesen egy olyan énekesnő, aki a hangjáról, és nem a botrányairól híres. A vörös szőnyegen is visszafogott (és pont ezért) nagyon stílusos volt. Persze mindehhez a Givenchy divatház segítségére is szükség volt.

Bella Hadid

A modell akkoriban még mint Weeknd barátnője vett részt a díjkiosztón. Azóta (a zaklatott életvitelű hollywoodi sztárok mintáját követve) már szakítottak is. Reméljük, Bella nem ezt a csodás Alexandre Vauthier ruháját használta papír zsebkendőként szívfájdalmában.

Carrie Underwood

Úgy tűnik, a 2016-os Grammy díjnyertes színe a fekete volt. Carrie Underwood is erre a színre voksolt, és nagyon jól tette, ugyanis Nicolas Jebran alkotása fantasztikusan állt rajta. A sminkje nem túl sok, a hajába ha akarnánk (és miért is ne akarnánk?) se tudnánk belekötni. Gratula, Carrie, így kell ezt csinálni!

Ciara

Ruhának nevezhetjük azt a textildarabot, ami a testünknek körülbelül 10%-át fedi? Mondjuk, hogy igen. Ciara még ebben az esetben is a határt súrolja Alexandre Vauthier outfitjével, de ne legyünk álszentek: ezt a testet kár is volna takargatni.

Chrissy Teigen

Tapsvihar a világhírű modellnek, Chrissy Teigennek, amiért megállta, hogy dekoltázsával kérkedjen a vörös szőnyegen. Visszafogott, sokat takaró Yousef Al-Jasmi ruha, visszafogott smink és igazi hollywoodi csillogás.

Demi Lovato

Sajnos karrierje alatt Demi Lovato sokszor belebukott a magas hangok kiéneklésébe, és ruháiból ítélve feltehetően a stylistja is gyakran van szabadságon, de a Grammyn kitett magáért az énekesnő. Fekete hajához fekete ruhát választott, amitől az összhatás kicsit boszorkányosra sikeredett, de legalább ő lehetett a vörös szőnyeg legcsinosabb boszija.

Ellie Goulding

Stella McCartney ruháival nehéz lenne melléfogni, ezt valószínűleg Ellie Goulding is tudta, aki az angol divattervező mellett az egyszerűségre szavazott. A végeredménnyel mindenki elégedett lehetett.

Lady Gaga

Pár nappal a Grammy előtt halt meg David Bowie, ezért Lady Gaga úgy döntött, hogy az este a popikon számait adja elő, mindehhez pedig bohócnak öltözik. Na jó, valójában a ruhájával is Bowie előtt akart tisztelegni, de narancssárga hajával és kék színű Marc Jacobs köpenyével inkább egy egykerekű biciklin egyensúlyozva tudjuk elképzelni.

Ariana Grande

Ariana megpróbált szendének tűnni, de nem annyira jött össze. (Hiába, vannak énekesek, akiknek az éneklés és öltözködés sem megy mindig.) Romona Keveža ruhája remekül állhatna rajta, ha itt-ott jobban gömbölyödne Ariana tiniteste. És persze az is sokat segítene az összképen, ha nem hatalmas fülbevalókkal és túlcsicsázott Jimmy Choo clucth-csal akarná bebizonyítani, hogy rengeteg pénze van.

Janelle Monae

Janelle Monae énekesként sem a könnyebbik, mainstreames utat választja, hát még akkor, ha a divatról van szó! A szoknyája leginkább egy gigantikus palacsintára hasonlít, a fejfedőét pedig alighanem egy börtönviselt egyéntől kérte el, az összhatás legnagyobb csodálkozásunkra mégis fantasztikus.

Meghan Trainor

Ezt nevezik rafinált megoldásnak! Meghan Trainor fekete dresszében bravúrosan titkolja azt a pár pluszkilót, ami már-már a védjegyének számít. Testsúly ide vagy oda: Meghan ragyogott a vörös szőnyegen.

Selena Gomez

A bájos arcú énekesnő egy  Calvin Klein ruhát választott, és nagyon jól tette. A darab egyszerre nőies és szexis, így az énekesnőnek sikerült úgy megőriznie jókislány imidzsét, hogy közben irigykedve nézzék a nők, a férfiak pedig…khm…felhevülten.

Taylor Swift

A valaha country énekesnőként funkcionált Swift kisasszony szettje szerkesztőségünk tagjait is megosztja: van, aki szerint inkább vicces és bizarr ebben a furcsa színösszeállításban. Rózsaszín szoknya, narancs felső és tűzpiros rúzs? Szerintük ezt még az Atelier Versace sem gondolta át teljesen. A másik tábor szerint egyszerűen merész és zseniális.