Négy Instagram-profil, ami segít felöltözni reggelente

Ma már a világ legtávolabb élő stílusos embereit is nyomon követhetjük a közösségi médiának köszönhetően. Ráadásul ki ne lenne tanácstalan időnként, hogy mit vegyen fel? Íme négy izgalmas profil, amelyek garantáltan segítenek inspirálódni!

@le21eme

Adam Katz Sidling profilja egy izgalmas inspirációt nyújt: nem csak street style fotók, hanem izgalmas részletek, bennfentes pillanatok, portrék és életképek is várnak rád, ha követed a profilját. Fotónapló amellyel beutazhatjuk a világot.

@facehunter

Az ismert street style fotós, Yvan Rodic Insta-profilján találkozhatsz a legismertebb bloggerekkel, stylistokkal, szerkesztőkkel. Vele is beutazhatod a világot – légy ott a legnagyobb divathetek kulisszái mögött.

@manrepeller

A Leandra Medine alapította divatblogot mindenki jól ismeri, aki a szakmában jártas, Leandra hamisítatlanul egyedi, bolondos (ám mindig sikkes és inspiráló) stílusa és karcos írásai miatt.

@chiaraferragni

A világ egyik leghíresebb és leggazdagabb bloggere az olasz Chiara Ferragni, a The Blonde Salad szőke bloggerinája, aki mára modellé és üzletasszonnyá avanzsált. Az ő kalandjait kísérheted figyelemmel, ha beköveted.