5 ok, amiért nem akarsz lemaradni a FUNZINE februári számáról

Bár még néhány nap hátra van a januárból, a FUNZINE februári száma már elkészült, és csak arra vár, hogy rátalálj. Összegyűjtöttünk 5 indokot, amiért végzetes bűn lenne, ha lemaradnál róla.

  1. Mi már felkészültünk az Oscar-díjra
    Nemcsak azt szedtük össze, hogy kik az idei Oscar-díj jelöltjei, de rengeteg érdekes információt gyűjtöttünk össze az Oscar történetéből. Tudod, hogy melyik film vagy színész kapta a legtöbb jelölést eddig? A FUNZINE-ból az is kiderül.
  2. Nem vagyunk szégyellősek
    A Valentin-nap közeledtével felfedjük legkínosabb Tinder-sztoriainkat, csak hogy tudd: akkor sem kell elkeseredned, ha egyedül töltöd a szerelmesek napját. Szerkesztőségünk túlnyomó része osztozik Veled ebben a helyzetben.
  3. Velünk nem fogsz éhezni
    Jó szokásunkhoz híven most is megmutatjuk a legutóbb nyílt éttermeket és street food lelőhelyeket, az egyik kedvenc (bár már régebben nyílt) éttermünkről pedig hosszabban is írunk, hogy biztosan meghozzuk az étvágyadat.
  4. Farsangra hangolunk
    A február a farsang időszaka, ám a tél végi szokásra gondolva nemcsak a régi néphagyományoknak kellene az eszedbe jutnia. Megmutatjuk, milyen vidám időszak a tél vége, sőt, még a legtipikusabb farsangi ételről, a fánkról is árulunk el érdekességeket, amihez egy ellenállhatatlan  receptet is mellékeltünk.
  5. Beleviszünk a rosszba
    A hónap minden napjára ajánlunk programokat, szomjazz akár kulturális, akár gasztro kalandokra. Természetesen a bulikról sem felejtkeztünk el, és összegyűjtöttük a legtutibb partikat, ahol egyszerűen nem lesz lehetőséged rosszul érezni magad.