Ez lesz a divat 2017-ben

Az új év új trendeket hozott, mi pedig összeszedtük nektek, melyek azok, amelyeket egyszerű a ruhatáradba illeszteni. Az alábbi trendekkel könnyű azonosulni, és elég mindössze 1-2 új darabot beszerezni!

Csík, csík hátán

A csíkok a divat örök visszatérői: ebben a szezonban számtalan alternatíva közül válogathatsz. Egyfelől újra divatosak a Wall Street-i bankárok világoskék alapon vékony fehér csíkjai és a szigorú hajszálcsíkok – azonban válassz olyan szabású ruhadarabot, ami garantáltan megborítja a szigorú hangulatot! Ha pedig a vidámabb színeket részesíted előnyben, válassz csíkos ruhadarabokat a szivárvány bármelyik színében, akár tetőtől talpig becsíkozódhatsz!

Khaki, sárga, testszín és pink

Avagy a szezon legkedveltebb színei. Akár tetőtől talpig sárgába vagy pinkbe öltözhetsz, de egymással is keverheted ezeket a nagyszerű árnyalatokat, a lényeg, hogy jól érezd magad benne!

Mutasd az egyik vállad!

Az aszimmetrikus szabások visszatérnek! Az elmúlt szezonok egyik kedvelt trendje volt az off shoulder (amikor is mutattuk mindkét vállunkat), ami kifejezetten érzéki és nőies, hisz a figyelmet a kecses nyakakra és kidolgozott vagy éppen törékeny vállakra helyezte. 2017-ben pedig csak az egyik vállad mutasd, ha igazán divatos akarsz lenni!

Múltidéző, nosztalgikus virágminták

A neontól a pasztellszínekig bármilyen régimódinak tűnő virágmintát magadra ölthetsz: garantáltan elismerő pillantásokat kapsz majd. A virágminta pedig nem csak romantikus lehet: akár monokróm, fekete-fehér árnyalatokban is pompázhatnak a virágaid.

Vagány bőrdzsekik

Mindenki ruhatárában kell lennie a egy bőrdzsekinek, amit a szél ellen, egy kicsit hűvösebb időben felkaphatsz. Ez a szezon most az igazán bevállalósaknak kedvez. A dzsekid legyen fekete, karakteres fémcipzárral, szegecsekkel, akár kitűzőkkel!