Nyári filmpremierek, amiket nem győzünk kivárni

A következő hónapokban sem fogunk unatkozni, lesz bőven mit nézni – kijönnek már ismert filmek folytatásai, de megvalósulnak vadiúj ötletek, sőt remake-et is láthatunk majd. Íme, a mi kedvenceink.

Ó, anyám! – Május 12.

Vígjáték

Emilyt (Amy Schumer) nemrég kidobta a pasija, így helyette kissé befásult anyját (Goldie Hawn) viszi el egy dél-amerikai kiruccanásra. A nyaralás azonban emberrablásba csap át.

Csajok hajnalig – Június 15.

Vígjáték

Minden évben szükségünk van legalább egy, nőknek szóló vígjátékra, amit nem kell túlagyalnunk, csak popcornt zabálva élvezhetünk – a Csajok hajnalig pont ilyen. Öt barátnő lánybúcsúra indul Miamiba, aminek során VÉLETLENÜL kinyírnak egy sztriptíz táncost.

Pókember: Hazatérés – Július 6.

Fantasy

Habár Peter Parker zöldfülűnek számít a szuperhős szakmában, eltökélt szándéka, hogy beálljon a Bosszúállók közé.

A szerencse háza – Június 29.

Vígjáték

Mikor Scott (Will Ferrell) és Kate (Amy Poehler), a középkorú házaspár, ráébrednek, hogy nincs elég megtakarított pénzük, amivel finanszírozhatnák lányuk egyetemi tanulmányait, fontos lépésre szánják el magukat: illegális kaszinót nyitnak.

Wonder Woman – Június 1.

Fantasy

Kalandos út vezet a szuperhőssé váláshoz – ahhoz, hogy Diana (Gal Gadot), az Amazonas hercegnője, Wonder Womanné váljon, el kell hagynia otthonát, hogy az 1900-as évek Európájában megvívjon egy háborút, ami véget vet minden háborúnak.

Verdák 3. – Június 15.

Animációs film

Villám McQueennek be kell bizonyítania az újabb generációnak, hogy még mindig ő a legjobb versenyautó a világon.

Baywatch – Július 13.

Vígjáték

Az eltökélt vízi mentő, Mitch Buchanan (Dwayne Johnson) és az újonc Matt Brody (Zac Efron) összefognak, hogy megakadályozzák, hogy a partszakasz a helyi bűnözők játékszerévé váljon.

https://www.youtube.com/watch?v=5fdR5WFMVCg

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja – Május 25.

Fantasy

14 év telt el azóta, hogy Johnny Depp Jack Sparrowként debütált a nagyképernyőn. 2017-ben azonban újra visszatér, és Poszeidón legendás szigonyát kutatja.

Minden, minden – Augusztus 3.

Dráma

Maddynek (Amandla Stenberg, avagy az Éhezők viadala Rue-ja) gyenge az immunrendszere, olyannyira, hogy nem hagyhatja el otthonát. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy beleessen új szomszédjába (Nick Robinson).

Gru 3 – Június 29.

Animációs film

Gru találkozik ikertestvérével, Druval, aki megpróbálja visszacsábítani a rossz oldalra.

https://www.youtube.com/watch?v=PnedEYq7geo

Valerian és az ezer bolygó városa – Július 21.

Sci-fi

Luc Besson új sci-fijében sötét erők fenyegetik Alphát, a hatalmas metropoliszt, ami ezer bolygók teremtményeinek ad otthont. Két különleges ügynöknek meg kell találnia a gonoszt, hogy megvédjék városukat a pusztulástól.

Arthur király: A kard legendája – Május 11.

Dráma

A fiatal Arthur a középkori London sötét mellékutcáiban tengeti napjait, fogalma sincs arról, hogy királyi vér csörgedezik ereiben. Egy nap azonban egy sziklába döfött kardra talál, amit sikerül kihúznia a kőből, de arról viszont fogalma sincs, hogy ez mennyiben megváltoztatja majd életét.

Dunkirk – Július 20.

Akció

Christopher Nolan ez alkalommal a második világháború egyik meghatározó eseményét filmesítette meg: a dunkerque-i csatát.

Atomszőke – Július 27.

Thriller

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), az MI6 ügynököt a hidegháború korabeli Berlinbe küldik, hogy kiderítse egy ügynöktárs halálának körülményeit.