A mára saját fővárosi étteremmel és népszerű főzőműsorral büszkélkedő étteremtulajdonos és zsűritag a Szekszárdi Borvidéken töltődött fel az új évadra.
A szálkai Borbirtoktól kapott meghívást az étterem megnyitása alkalmából. A felkérést örömmel fogadta el Rozina, aki a szombat esti, borkóstolóval egybekötött zártkörű vacsorára kétféle különleges menüsorral készült: a Lajvér borokhoz kitűnően illő nyúltekercset és rozé kacsamellet, majd posírozott körtét szolgált fel. Helyzete nem volt egyszerű, mivel a vacsora fényét négy különböző típusú bor emelte, és a menünek minddel összhangba kellett kerülnie.
Természetesen Rozina, rutinosként, könnyűszerrel leküzdötte ezt az akadályt, a vendégek megelégedésére. Rozina programokkal, elfoglaltságokkal teli ősznek néz elébe, így fontos számára a feltöltődés. Ezt a Lajvér Borbirtok éttermében kellemes légkörben, a hivatásának élve tehette meg. Neki is köszönhető, hogy a meghívott vendégek jóllakottan távoztak a fergeteges hangulatú este végén.