6 hangulatos dézsafürdős és jakuzzis szálláshely, ahol felmelegedhettek a téli hidegben

Nincs is kellemesebb szálláshely a téli kirándulásokhoz, mint egy hangulatos, a természet lágy ölén található házikó, ahol egy hosszú nap levezetéseként belecsobbanhattok egy forró dézsafürdőbe vagy jakuzziba, és onnan élvezhetitek a meseszép környezetet.

Kormorán Kikötő

Távol a város zajától, a természet lágy ölén várnak benneteket a nem mindennapi kinézetű, hagymakupolás, gyönyörű lombházak, amelyek a természettel tökéletes összhangban állnak 6 méteres lábaikon. Mindhárom lombház elsősorban 2-2 főnek nyújt meghitt kényelmet és teljes körű pihenést, azonban egyedi elrendezésüknek köszönhetően akár 6 fős társaságok is elférnek. A lombházakban minden megtalálható, ami a kényelemhez kell, ezen felül pedig a teraszon található jakuzziból élvezhetitek az érintetlen természet szépséget és melegedhettek fel egy hosszú nap után. A csodálatos környezet mellett, elhelyezkedésének köszönhetően számos kirándulásnak és nézelődésnek ideális kiindulópont a tiszafüredi szálláshely, amely így tökéletes választás a Tisza-tó és környékének felfedezéséhez.

5358 Tiszafüred, Hunyadi utca | Weboldal

Fotó: Komorán kikötő

Woodland Shelter

Távol mindentől, a zalai erdők mélyén, dombok ölelésében vár benneteket az aprócska jurta, ahol a csendet csak a madarak csicsergése, vagy a bokrok között lépdelő szarvasok bőgése zavarhatja meg. A festői környezetben álló építmény egyik különlegessége a szabadtéri dézsafürdő, ahol egy hosszú túra után a csillagok fénye alatt melegedhettek fel. Mindemellett, a jurta feletti dombtetőn helyet kapott egy tradicionális finn szauna is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a naplementére és a közeli dombokra. A jól szigetelt, télen-nyáron elérhető szálláshelyen a melegről egy vaskályha gondoskodik, így belekóstolhattok az igazi, téli filmekbe illő hangulatba is.

Weboldal >>

blank
Fotó: Woodland Shelter Facebook

Szent György-hegyi Sárkányles Vendégház

A Balaton-felvidék szívében található vendégházból lehengerlő panoráma nyílik a bazaltorgonákra, emellett pedig mind a táj, mind a szőlősorok között megbújó ház Toszkánát idézi. Az eredetileg 165 éves, felújított présház egy kisebb családi ház felszereltségével rendelkezik, és kiváló választás azok számára, akik kiszakadnának a mindennapi mókuskerékből. A varázslatos dézsafürdővel ellátott épület közvetlenül a Kéktúra útvonala mellett helyezkedik el, így szuper választás azok számára, akik nem riadnak vissza a téli kirándulásoktól. Elhelyezkedésének köszönhetően pedig rengeteg izgalmas látnivaló is meglátogatható a közelben.

8284 Kisapáti, Diska dűlő 661/2 | Weboldal

blank
Fotó: Szent György-hegyi Sárkányles Vendégház Facebook

Spirit of the Earth Cottage

Dobogókő egyik csendes zugában, távol a kirándulók tömegétől áll a kívül is, belül is stílusosan kialakított házikó, ami tökéletes kiindulópont lehet a Dunakanyar felfedezéséhez. A tökéletesen felszerelt, bájos épületben egy saját wellnessrészleg vár benneteket, ahol egy kültéri jakuzziban és egy szaunában töltődhettek fel, a konyhában pedig minden rendelkezésetekre áll egy ínycsiklandó vacsora elkészítéséhez. Az utánozhatatlan élményt az esti kivilágítás teszi még varázslatosabbá, az egyedi környezet pedig gondoskodik a felejthetetlen és meghitt kikapcsolódásról. Az egész évben hangulatos szálláshely 2 fő elszállásolására alkalmas, és természetesen a négylábú családtagokat sem kell otthon hagynotok!

2098 Dobogókő, Vörösmarty utca 4. | Weboldal

blank
Fotó: Spirit of the Earth Cottage Facebook

Eged Cottage

A Szőlőcskén, a szőlőültetvények között található, 2019-ben felújított présház tökéletesen ötvözi a vidéki élet báját és a modern felszereléseket, miközben maximálisan garantálja a gondtalan kikapcsolódást. A pazar kilátást kínáló nappaliból egy kis létra vezet fel a galériára, amelynek franciaágyáról lehengerlő panoráma nyílik a dűlőkre. Ugyan az egri vidék számos híres termálfürdőjét könnyen megközelíthetitek, akkor sem maradtok wellness nélkül, ha a házban maradtok, ugyanis a félig fedett teraszon bármikor belecsobbanhattok a forró vizes jakuzziba.

Weboldal >>

blank
Fotó: Eged Cottage Facebook

Mythos Private Resort

A pécsi luxusvillából lenyűgöző kilátás nyílik az egész városra és a Mecsekre egyaránt, az erkélyen található jakuzziból pedig akár az esti fényekben úszó épületek látványában is gyönyörködhettek. A stílusosan kialakított, tökéletesen felszerelt házban minden megtalálható, ami elengedhetetlen egy felejthetetlen kikapcsolódáshoz, elhelyezkedésének köszönhetően pedig rengeteg természeti, történelmi és kulturális látnivaló vár benneteket a környéken.

7635 Pécs, Szarka dűlő 2. | Weboldal

blank
Fotó: Mythos Private Resort Facebook

Ha még több szálláshely közül válogatnátok: