A Madhouse legújabb séfajánlatával a Centrál Színházat támogathatjuk

Az Anker köz szüntelenül dobbanó szíve-lelke, a Madhouse megnyitása óta törekszik arra, hogy vállt vállnak vetve támogasson olyan szervezeteket, alapítványokat, melyek fontosak és értékadóak a közélet számára.

Gasztroélménnyel támogatott kultúra

A Madhouse-ban nem is zárulhatna jobban az év, mint egy közös projekttel, mely a kultúrát támogatja a Centrál Színházzal kéz a kézben.

A december 30-án debütáló séfajánlatot a 2:22 (egy kísértettörténet) című premierelőadáshoz álmodták meg. Amellett, hogy minden szempontból formabontó, újító, nagy csavarral a végén, a darab különlegessége abban rejlik, hogy a színház életének első krimi- és kísértettörténete is egyben.

A premier napján debütáló fogások

A premier napjára időzített különleges menüt egészen január 26-ig megtaláljátok a Madhouse kínálatában, melynek megvásárlásával nemcsak különleges gasztroélményben lesz részetek, de ezzel a gesztussal a színházat is támogatjátok.

A Centrál Színház menü by Piszkor olyan fogásokat tartalmaz, mint a olívabogyó tapenade kovászolt kenyérrel, a vörösboros szilvaleves mint előétel, de szerepel rajta főételként bélszín, szarvasgombás burgonyával és rókagombával, illetve desszertként egy whisky-s sable breton is.

Színházba járni most különösen jó

Az üzenetre, hogy színházba járni jó és legalább annyira fontos is, a különleges menü mellett még valami felhívja a figyelmet.

Azoknak a színházba járóknak is kedveskednek, akik jegyük megváltásával támogatják a Centrál Színházat. Ők a 2:22 (egy kísértettörténet)-re szóló jegyük felmutatásával az előadás előtt egy kávéra, az előadás után pedig egy pohár ház sörére vagy ház borára hivatalosak a Madhouse-ba.

blank

Ha pedig sikerült megkóstolnotok a Centrál Színházzal közösen alkotott menü fogásait, ne feledkezzetek meg a Madhouse 24 sörcsapjáról és széles natúrbor-kínálatáról sem, hiszen bármely másik nap is tárt ajtókkal várják a kultúra rajongóit az Anker közbe.

Elérhetőség:
Madhouse
1061 Budapest, Anker köz 1-3.
Asztalfoglalás