Ősszel is sokszínű programokkal vár a Balaton közkedvelt nyaralóparadicsoma

Siófokra is megérkeztek a selymesen melengető napsugarak, a színes falevelek, a kellemes séták, kirándulások, a hamisítatlan őszi ízek, a gasztroélmények és kulturális programok. A Balaton közkedvelt nyaralóparadicsoma a nyüzsgő fesztiválok és forró strandolások után ezernyi élménnyel vár ősszel is!

Az októberi Siófoki Halfesztivál színes családi programjaival és esti koncertjeivel – Ismerős Arcok, Palya Bea és a Margaret Island – hozza el nektek a fesztiválok hangulatát. Emellett a „Kálmán Imre 140” emlékév nosztalgikus és időtálló kulturális csemegéivel, illetve vezetett városnéző sétákkal csábít Siófokra.

Az őszi programkavalkád keretein belül lehetőségetek lesz SUP-ozni a tükörsima Balatonon, sétahajózni a varázslatos balatoni naplementében, városi sétát tenni a csodálatos Jókai parkban és körbekóstolni a gazdag bor- és gasztronómiai palettát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig.

blank

Emellett kipróbálhatjátok, hogy milyen bringatúrázni a lankás Siófok parti kerékpárútakon, sétálni az erdőben és piknikezni a Töreki Halastavak partján, na meg családi mókázni az állatparkban, a fordított házban és a vizek házában.

Fesztivál, nosztalgia, kultúra, természet és szabadidő egy helyen – ez Siófok!

Az aktuális őszi programokról a Siófok Guide Facebook-oldalán tájékozódhattok.